Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÁČKO PŘIJELO Z DARKOVIC Z PRÁZDNOU

Krajská soutěž CANIS 1.B třída sk. B - muži
Neděle 2.6.2019
FK Darkovice - TJ Klimkovice (1:0) 1:0

Branky: 23. Poštulka 

Sestava Klimkovic: Bača - Krpelík, Bednář, Šot, Niemczyk - Švec, Mohelník - Vošvrda, Gelnar (63. Konečný), Vaněk (71. Borgosz) - Brachtl, trenér Jan Woznica.

Tabulka soutěže: ZDE

Naši muži nezvládli nedělní utkání v Darkovicích, kde prohráli po nevýrazném výkonu 1:0 a přišli tak i o teoretickou šanci vyhrát soutěž.

Úvodní čtvrthodina se nesla v naši režii, hráči byli aktivní a vytvářeli si zajímavé příležitosti, bohužel volili opačná řešení. Místo střely z dobré pozice chtěli míč dovézt až do brány, naopak ve chvíli, kdy byla potřeba trocha klidu, zbrkle stříleli. Ve dvacáté třetí minutě se narodila jediná branka utkání. Niemczykovu slabou malou domů sice domácí ještě nepotrestali, nicméně byl z toho roh, po kterém zůstali dva domácí hráči úplně nehlídaní a Poštulka otevřel skóre - 1:0. Po této brance to byla prakticky po zbytek utkání z naší strany už křeč. Domácí se stáhli do bloku a vyráželi do brejků, které měli nebezpečné, ale ani jednou se už neprosadili. My jsme ve druhé půli trochu zahrozili pokusy Gelnara, Vaňka a Borgosze, ale bez úspěchu a proto jsme odjeli z Darkovic s prázdnou.

Komentář trenéra Woznicy: "Stručně, byl to zápas, který odrážel naše počínání na jaře. Po slušném úvodu opadla aktivita v domnění, že se soupeř porazí sám. Následuje po naší chybě první šance soupeře, kterou pochopitelně promění a my se až do konce zápasu vezeme z kopce. Hrajeme sice s míčem, ale po vápno, uvnitř jsme neskutečně impotentní, takhle se vyhrávat nedá."