Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÁČKO VEZE Z CHUCHELNÉ "JEN" BOD

1. 10. 2018

Krajská soutěž CANIS 1.B třída sk. B - muži
Neděle 30.9.2018
TJ Spartak Chuchelná - TJ Klimkovice (1:1) 2:2
Branky: 6. Michalík, 70. Neuwirth (penalta) - 9. a 47. Borgosz

Sestava Klimkovic: Bača - Drábek, Bednář, Šot, Krpelík - Švec, Vaněk - Niemczyk, Mikoláš, Borgosz (58. Chobot) - Gelnar (84. Jonek), trenér Jan Woznica.

Ostatní výsledky soutěže: Darkovice - Šilheřovice 3:1, Ov-Jih - Strahovice 6:1, Kr.Pole - Bohuslavice 2:6, Řepiště - Slovan 3:2, Kozmice - V.Hoštice 1:2, Hať - V.Polom 2:2

Tabulka soutěže: ZDE

Nedělní utkání v Chuchelné se nám herně ani výsledkově nepodařilo. Kvůli nemoci nebo pracovním povinnostem chyběli Černý, Konečný, Mohelník, Moučka, Sáblík a to ještě přes zdravotní problémy nastoupili do utkání Gelnar, Vaněk a Borgosz, u kterého se ještě pár minut před utkáním nevědělo, zda ho nakonec bolavý kotník pustí do hry.

Úvod utkání se nám nepovedl, hned v šesté minutě poslali domácí z vlastní poloviny jednoduchý nákop, který přeletěl naše obránce, zabíhající domácí útočník sice nastřelil Baču, ale míč se odrazil před prázdnou bránu, kde byl Michalík a pohodlně otevřel skóre - 1:0. Jak jednoduše jsme pustili domácí do vedení, tak podobně snadno a se štěstím jsme za tři minuty vyrovnali, když centr Borgosze doplachtil přes domácího golmana přesně za háčky - 1:1. Následující minuty neměli s fotbalem nic společného, bojovalo se převážně ve středu hřiště, čemuž nahrával i měkký a hrbolatý terén. Ve třicáté minutě kopal přímý kop z dvaadvaceti metrů Švec, míč poslal pěkně přes zeď, bohužel jeho střela se od břevna odrazila na brankovou čáru a ven. V závěru poločasu měli dvě dobré příležitosti domácí, ale jednou mířili do míst, kde byl připravený Bača a podruhé vedle brány.

Úvod druhé půle se nám, na rozdíl od první, povedl. Centr Mikoláše domácí obránce odvrátil jen k Borgoszovi a ten z voleje i díky lehké teči obránce, otočil vývoj skóre - 1:2. Za dvě minuty prošel Borgosz přes dva hráče, přihrál Mikolášovi a jeho střelu konečky prstů vyrazil brankář na roh. Ten poslal Švec na zadní tyč, Šot vrátil míč před bránu na Bednáře a tomu hlavičku opět vyškrábnul brankář na roh. Za sedm minut měl tutovou šanci Gelnar, ale z metru přestřelil odkrytou bránu. O chvíli později po rychlém útoku běžel ze strany sám na brankáře Niemczyk, bohužel zamířil vedle. Domácí posílali do vápna pouze dlouhé míče a dlouho bez nějakého efektu až do sedmdesáté minuty, kdy naše defenzíva nedokázala odehrát skákavý míč do bezpečí, Bednář fauloval Neuwirtha a sám postižený penaltu proměnil - 2:2. Do konce zápasu si ani jeden tým víc než náznaky šance nevytvořil a utkání tak skončilo remízou, která je pro nás i přes velké absence, ztrátou.