Jdi na obsah Jdi na menu
 


DĚKUJEME!!! POMÁHEJ POHYBEM EPP

19. 3. 2017

screenshot_2017-03-19-12-55-23.png

Bodový cíl tohoto projektu v aplikaci EPP byl naplněn v neděli okolo 13 hodiny, čili 47 hodin poté, co byl projekt v aplikaci zveřejněn. Děkujeme Všem, kteří přispěli svou aktivitou a pomohli tak získat finanční podporu pro 2. ročník fotbalového turnaje přípravek Klimkováček. Tímto Vás všechny srdečně na tento turnaj zveme. Bude se konat v sobotu 27.5.2017 na fotbalovém hřišti v Klimkovicích. Více o turnaji zde: http://www.tjklimkovice.cz/clanky/klimkovacek/2.-rocnik-klimkovacek-2017/

17.3.2017

Pomáhej pohybem s mobilní aplikací EPP od Nadace ČEZ a podpoř nás!

cez_epp_vyzva_480x300.jpg

Opět po roce byl náš projekt vybrán a zařazen k podpoře od Nadace ČEZ. Ale podporu nezískáme jen tak. Je potřeba se hýbat a být aktivní a při tom mít v mobilním telefonu zapnutou aplikaci EPP od Nadace ČEZ. Pomáhat můžete pohybem, který vás baví - běh, chůze, jízda na kole, bruslení, chůze s kočárkem.... Za každou aktivitu získáte v aplikaci body a těmi pak podpoříte konkrétní projekt. Nadace ČEZ převede body na peníze a ty na náš projekt věnuje. Každý bod se počítá! Pro podporu projektu potřebujeme během 14 dní získat 33 000 bodů.

Náš projekt: Fotbalový turnaj Klimkováček

Vést děti ke sportu, naučit je základům týmové sounáležitosti a podporovat jejich hravost a soutěživost. To vše je cílem 2. ročníku fotbalového turnaje dětí ve věku do 10 let, který pořádá náš spolek TJ Klimkovice, z.s. pod názvem Klimkováček, a který se bude konat v sobotu 27. května 2017 na fotbalovém hřišti v Klimkovicích. Turnaje se zúčastní celkem 12 týmů z regionu, což znamená více než 120 sportujících dětí ve věku 8 až 10 let v jeden den na jednom hřišti. Děti tak zažijí sportovní dopoledne, které pro ně snad bude motivující do jejich dalšího sportovního rozvoje.
Náš projekt, v době plné počítačových lákadel a her, má za cíl zvýšit zájem o sportování u dětí v této věkové kategorii. Získáním nadačního příspěvku tak budeme moci zorganizovat turnaj na vysoké úrovni s připravenými hodnotnými a motivujícími cenami pro týmy i pro hráče. Díky nadačnímu příspěvku, budeme moci medaili udělit všem účastníkům.
Cíl: 12 000 Kč
Děkujeme za Vaši podporu!

Více naleznete zde: http://www.pomahejpohybem.cz/