Jdi na obsah Jdi na menu
 


FOTBALOVÝ KEMP (ŠKOLIČKA) 2017

15. 6. 2017

0038_jpg.jpg

V termínu 30.6.-2.7.2017 se na fotbalovém hřišti v Klimkovicích uskuteční již 3. ročník Fotbalového kempu (školičky) pro děti ve věku do 11 let. Děti stráví tři dny plné zábavy a fotbalových tréninků na fotbalovém hřišti pod dohledem trenérů a instruktorů. Výborné stravovaní mají zajištěno naproti v hospůdce U Hřiště a nocleh v tělocvičně sokolovny. Po úspěšných předchozích ročnících je kemp opět již plně obsazen 25 účastníky. 

A stejně jako loni, se nám pro kemp podařilo získat podporu a granty velkých společností. Náš projekt Fotbalová školička uspěl díky žádosti pana Radima Homoly v zaměstnaneckých grantech společnosti ArcelorMittal a její dceřiné společnosti TAMEH (Tauron ArcelorMittal Energy Holding), kde získal podporu 10.000,- Kč na zakoupení tréninkových souprav (tričko+trenýrky) pro všechny účastníky kempu. A rovněž byl náš projekt úspěšný v zaměstnaneckých grantech společnosti ČEZ, kde díky žádosti pana Jiřího Seidlera, získal podporu 20.000,- Kč na zajištění stravy a pitného režimu a také na vybavení fotbalovými chrániči pro všechny účastníky kempu.

Radimovi Homolovi, potažmo společnosti TAMEH a Jirkovi Seidlerovi, potažmo společnosti ČEZ, patří obrovské DÍKY hlavně za radost našich dětí.

Foto ze slavnostního předávání zaměstnaneckých grantů ArcelorMittal (úterý 13.6.2017). Z leva Lukáš Lyčka (zástupce TJ Klimkovice), Radim Homola (zaměstnanec a žadatel o grant) a Petr Baránek (ředitel společnosti TAMEH).