Jdi na obsah Jdi na menu
 


FOTBALOVÝ KEMP PŘÍPRAVKY S NADACÍ ČEZ

14. 7. 2016

Od pátku 1. července do neděle 3. července probíhal na fotbalovém hřišti v Klimkovicích fotbalový kemp přípravky TJ Klimkovice, který podpořila svým příspěvkem Nadace ČEZ i město Klimkovice.

nadacecez.jpgŠiroká veřejnost prostřednictvím aplikace EPP – Pomáhej pohybem od Nadace ČEZ, nám umožnila získat dotační příspěvek na organizaci fotbalového kempu přípravky (6 – 11 let) na hřišti v Klimkovicích. Všem, kteří se svým pohybem zapojili, děkujeme a samozřejmě také děkujeme samotné Nadaci ČEZ a Městu Klimkovice.

Celkem 24 dětí se sešlo k zahájení kempu v pátek 1. července v 10 hodin dopoledne. Po krátkém ubytování v sále sokolovny, kde děti přespávaly na nafukovacích matracích, karimatkách a ve spacácích, začaly ihned první aktivity a tréninky. Děti trávili převážnou část celého víkendu na fotbalovém hřišti. Snídaně, obědy a večeře byly zajištěny ihned naproti v hospůdce U hřiště a musíme pochválit, jídlo bylo opět výborné. K tomu byly v průběhu dne připraveny ještě svačinky v podobě ovoce a zabezpečen dokonale pitný režim. Děti také dostaly pěkné stylové dresy a vak s potisky na památku. V pátek večer bylo uspořádáno setkání s rodiči, kteří se také nenechali „zahanbit“ a stoly se prohýbaly pod různými dobrotami, které rodiče přinesli. Byl to příjemně strávený letní večer. V sobotu dopoledne někteří kluci vyrazili na turnaj do Velkých Albrechtic, kde jsme postavili dva týmy a vedli si opravdu skvěle. Pohár za 1. a 3. místo je toho důkazem.  Odpoledne už opět všichni společně trénovali a soutěžili v různých hrách na klimkovickém trávníku. Večer pak byl připraven kotlíkový guláš. Neděle pokračovala v rytmu trénink – soutěž až do odpoledních hodin, kdy si začali své unavené ratolesti vyzvedávat odpočatí rodiče.

Celý víkend nám přálo pěkné počasí a tak nezbývá než konstatovat, že 2. ročník fotbalového kempu se opět vydařil. Závěrem bych ještě jednou rád poděkoval trenérům Luboši Eltnerovi, Stáňovi Homolovi, Honzovi Švábíkovi a rodičům Tomáši Huspeninovi, Karlovi Pokornému a Martinovi Fritschovi za organizaci celého víkendu.

Jak jsme to viděli my kluci

Dne 1.7. až 3.7. proběhl v Klimkovicích na Sokolovně fotbalový kemp, kde byly tréninky třikrát denně, ráno, odpoledne a večer. První den jsme na všech trénincích hodně běhali. Večer za námi přišli rodiče, kteří přinesli různé dobroty. Večer jsme měli soutěže a pak šli spát společně do haly. Druhý den jsme šli na snídani a první trénink jsme vodili míče. Jak trénink skončil, osprchovali jsme se a šli na oběd. Po obědě jsme měli odpolední klid a pak jsme měli další trénink, a jak ten trénink skončil tak jsme šli na večeři.  Poslední den byl ráno trénink a po obědě jsme proti sobě hráli fotbal.  Fotbalový kemp se nám moc líbil, bylo moc horko, ale trenéři na nás chladili vodou z hadice. Po kempu nás bolely nohy a byli jsme unavení. Jsme rádi, že nám trenéři připravili tak dobré fotbalové soustředění. Už se těšíme na další kemp.

(Matěj a Jakub Huspeninovi, 8 a 11 let)

Fotogalerie: http://tjklimkovice.rajce.idnes.cz/2016_Fotbalovy_kemp_pripravky_1.-3.7.2016/