Jdi na obsah Jdi na menu
 


Generálka příliš nevyšla - marodka se rozšiřuje

8. 8. 2017

Přípravné utkání
6.8.2017 TJ Klimkovice - FC Libhošť (1.A) 2:5
Branky Klimkovic: Strnka, Klemiš
Sestava Klimkovic: Bača - Woznica, Procházka, Bartoš, Bednář - Švec, Drábek(46. Strnka) - Vostárek (65. Zbořil), Ambros, Klemiš - Lubojacký, trenér Jan Woznica a Rostislav Švec

Nedělní utkání s Libhoští mělo pro nás být generálkou na první mistrovské utkání, bohužel z důvodu zranění a jiných absencí chybělo 10 hráčů a tak jsme nastoupili v hodně kombinované sestavě. Úvodní půlhodinu jsme drželi se soupeřem hrajícím 1.A třídu krok. Dokonce po přihrávce Rosti Švece skóroval Michael Klemiš, jeho branka však pro ofsajd nebyla uznána. Poté ale právě Michael ztratil míč a brejk zakončili hosté gólově. Ještě do poločasu se prosadili jednou po výstavní ráně a poločas tak byl 0:2. Hned na začátku druhé půle jsme v nadějně rozjeté akci opět hloupě ztratili míč a Libhošť z brejku znovu trestala. Naši hráči se dočkali o pár minut později. Také hostující obrana vyrobila hrubku a připravila tak na zlatém podnose gól pro dorostence Vaška Strnku. Na pokus o zdramatizovaní výsledku našim hráčům už ale síly nezbývali, naopak Libhošť podnikala útočné výpady a dva z nich se, opět po zbytečných ztrátách ujaly. Na konečných 2:5 upravil Michael Klemiš, který zakončil brejkovou akci.

Utkání hodnotil trenér Jan Woznica: "Na dnešním utkání není moc co hodnotit, opět nám chybělo množství hráčů, hlavně vinou zranění, že jsem to ještě nezažil. Sestavu jsme museli různě lepit, dokonce i já jsem musel do hry. První půlhodinu, to mělo ještě jakž takž parametry, pak se ale začala projevovat únava a z toho pramenily chyby, kterých bylo moc. Vždyť na čtyři branky jsme soupeři prakticky sami nahráli. Tento týden už se však zapojí hráči, kteří poslední dobou chyběli a stále pracujeme na příchodu hráčů, takže na první utkání budeme připraveni."