Jdi na obsah Jdi na menu
 


LETNÍ PŘÍPRAVA MUŽŮ

24. 6. 2017

Poté, co na úspěšném konci již minulého soutěžního ročníku na vlastní žádost odstoupila trenérská dvojice mužů Václav Prašivka ml. a René Bilík, zahájí muži letní přípravu na krajskou soutěž pod taktovkou nové trenérské dvojice Jan Woznica a Rostislav Švec.

Touto cestou bychom ještě rádi poděkovali Vaškovi Prašivkovi a Rendovi Bilíkovi za jejich dvouletou práci u mužstva mužů a nové trenérské dvojici přejeme úspěšné navázání na práci svých předchůdců.

Letní příprava mužů bude zahájena prvním tréninkem v pondělí 17.7.2017 v 16:30 hod. a na jejím startu by se k týmu měli připojit již potvrzené nové tváře:

Rostislav Švec (hrající asistent trenéra, přichází na přestup z Chuchelné, hráč s ligovými zkušenostmi, do jeho fotbalového životopisu patří např. Baník Ostrava, Vítkovice, Drnovice, Vlašim nebo působení v zahraničí, na kontě má i 24 startů v mládežnických reprezentacích U15, 16, 17 a 18)

Vladimír Šot (zkušený hráč s více jak 300 starty v divizi přichází na přestup z SK Brušperk, do jeho fotbalového životopisu patří např. SFC Opava, Dukla Hranice, Tatran Jakubčovice nebo Kravaře)

Adam Chobot (mladý perspektivní hráč, který s námi absolvoval již zimní přípravu a nyní přichází na přestup z Krásného Pole)

David Vostárek (známá tvář se vrací po roční pauze zapříčiněné zraněním a studiem znovu do klimkovského fotbalového kolotoče)

O dalších změnách v kádru (příchodech i odchodech) vás budeme průběžně informovat. Hráče vám rovněž představíme v předsezónních rozhovorech.

Plán letní přípravy:
Pátek 21.7. v 14:30 h. Odjezd na Lázeňský pohár (Jánské Lázně)
Sobota 22.7. v 9:40 h. TJ Klimkovice – TJ Velichovky, v 13:40 h. TJ Klimkovice – TJ Čechie Mšené Lázně, v 15:30 h. TJ Klimkovice – TJ Lázně Bělohrad
Neděle 23.7. od 9:00 h. Zápasy o umístění
Sobota 29.7. v 17:00 h. FK SK Polanka – TJ Klimkovice
Středa 2.8. v 18:00 h. TJ Klimkovice – TJ Slovan Ostrava
Neděle 6.8. v 17:00 h. TJ Klimkovice – FC Libhošť