Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI: JE TO BLÍZKO...

29. 5. 2017

DENÍK Městský Přebor Ostrava - MUŽI
27.5.2017 TJ Jiskra Hrušov - TJ Klimkovice (1:0) 3:1
Branky: 19. a 58. Pecha N., 75. Paťava (p) - 90. Klemiš
Sestava Klimkovic: Bača - Bednář, Šablatura, Knopp, Drábek - Woznica, Ambros, Komár, Lubojacký, Klemiš - Švábík, střídali: Teichmann, Zbořil, Koval, trenéři Prašivka V., Woznica J. a Bilík R.

Ostatní středeční výsledky:  Koblov - Polanka "B" 1:6, Slovan - Hošťálkovice 4:0, Muglinov - Rychvald 1:4, Michálkovice - Hlubina 4:2, Pustkovec - Vřesina "B" 4:1, Kr.Pole - Třebovice 7:2

Aktuální tabulka soutěže ZDE

V krásném slunečném sobotním odpoledni zajížděli naši muži na nejméně oblíbené hřiště soupeřů a to na škváru do Hrušova. Už před utkáním bylo jasné, že nás nečeká žáden lehký úkol. Hrušov je v tabulce na 3. místě a v jarní části sezóny ještě nepoznal chuť porážky. Bohužel, toto platí po sobotním utkání s Klimkovicemi.

Taktika našeho týmu, byla vzhledem k rozsáhlé marodce postavena na defenzivě. Velela k tomu i skutečnost, že i remíza je pro nás velmi cenná. Bohužel se ne zcela dařilo. Na našich hráčích bylo vidět, jak si s balonem na nezvyklém povrchu nerozumí a naopak soupeř byl s tímto terénem dokonale sžitý. Domácí poslal v 19. minutě do vedení Nikolas Pecha - 1:0. Do konce poločasu měli ze hry více domácí, když v závaru před brankou hostí mohl navýšit domácí Josefovský, ale minul. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0. Druhý poločas se vyvíjel vyrovnaně až do 59. minuty kdy mladší z bratrů Pechových navýšil střelou z dálky na 2:0. To ale nebylo ze strany Hrušova vše, v 79. minutě domácí zahrávali pokutový kop a bylo to 3:0. Úspěšným exekutorem byl Paťava. Klimkovice se dočkaly aspoň snížení v 90. minutě na 3:1 snížil Michael Klemiš.

Tento výsledek srazil naše sebevědomí hodně dolů, ale pořád nás uklidňoval fakt, že postup máme dvě kola před koncem soutěže, stále ve svých rukou. Výborná zpráva pak přišla v neděli z Krásného Pole, kde druhé Třebovice nečekaně vysoko podlehly domácím 7:2. Tento výsledek znamená, že dvě kola před koncem, máme na čele tabulky stále 5 bodový náskok, což znamená, že musíme získat už jen jeden jediný bod a můžeme začít slavit. První "matchball" můžeme proměnit už ve středu na hřišti Hlubiny "B". Utkání začíná v 17:00 hod., tak přijďte povzbudit naše hráče!