Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI VYMAČKALI ZE SOUPEŘE JEN BOD

10. 9. 2018

Krajská soutěž CANIS 1.B třída sk. B - muži
Sobota 8.9.2018
TJ Klimkovice - FK Velké Hoštice (1:2) 2:2
Branky: 8. Vaněk, 85. Gelnar - 36. a 45. Těžký

Sestava Klimkovic: Černý (46. Bača) – Niemczyk, Šot, Bednář, Krpelík – Vaněk, Sáblík (68. Konečný), Švec, Mohelník – Gelnar, Mikoláš, trenér Jan Woznica.

Ostatní výsledky soutěže: Slovan - Darkovice 1:6, Velká Polom - Řepiště 2:0, Ov-Jih - Kr.Pole 4:0, Bohuslavice - Kozmice 2:0, Šilheřovice - Chuchelná 2:3, Strahovice - Hať 1:1.

Tabulka soutěže: ZDE

Jarmareční utkání se těšilo velkému diváckému zájmu a nabídlo kvalitní fotbalovou a dramatickou podívanou až do samého konce. Už v 8. minutě dostal domácí do vedení krásnou brankou Jan Vaněk. Závěr poločasu ovšem patřil hostům, kteří se ke svým brankám dostali jako přes kopírák. Nejdříve v 36. minutě vypálil z dobrých 30 metrů Těžký tvrdou ránu, která zaskočila v nedbalkách domácího gólmana Denise Černého a o 10. minut později se podobná situace opakovala, tentokrát z trestného kopu. Do druhého poločasu vlítli domácí nažhaveni a snažili se o vyrovnání. Soupeře mačkali na jeho polovině, šance střídala šanci, ale kýžený gól padl až 5. minut před koncem a postaral se o něj Jan Gelnar. V poslední minutě domácí šahali po vítězství, ale dobrá příležitost zůstala nevyužita.