Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODĚKOVÁNÍ ZA SEZÓNU 2018/19

Jak si naše týmy vedly v součtu celé sezóny se dočtete v tabulkách níže. Myslíme si, že všichni odvedli během celého fotbalového roku kus pořádné práce. Každý zápas bojovali a užívali si ho, což je důležité, mnohdy důležitější než výsledky utkání samotné.

Tímto bych jménem celého našeho fotbalového oddílu TJ Klimkovice poděkoval všem funkcionářům a trenérům za jejich celoroční neocenitelnou a obětavou práci. Samozřejmě i všem hráčům, od nejmladších po nejstarší, za jejich kvalitní sportovní výkony. V neposlední řadě také Městu Klimkovice a všem sponzorům a partnerům (jejich prezentaci najdete na našich webových stránkách) za jejich finanční nebo materiální podporu, bez které by to prostě nešlo. A všem rodičům, fanouškům, návštěvníkům našich zápasů za jejich přízeň. Vážíme si každého, kdo jakkoliv přispěje ke kvalitě nejen fotbalového, ale spolkového života v Klimkovicích.

Jsme otevřeni všem zájemcům o působení v našem oddíle v jakékoliv pozici. Chceš-li hrát fotbal, máme pro tebe místo ve všech věkových kategoriích. Všichni kluci i holky ve věku od 5-6 let do …. (to je na každém z vás) u nás mají dveře otevřené. Rádi do svých řad přivítáme i ty, kteří by se rádi věnovali výchovné a trenérské činnosti u jednotlivých týmů, nebo organizační činnosti v rámci celého našeho oddílu. Máš-li zájem, ozvi se, kontakty najdeš na našich webových stránkách.

Za TJ Klimkovice, Lukáš Lyčka

ma.jpg

mb.jpg

sz.jpg

mz.jpg

mp.jpg