Jdi na obsah Jdi na menu
 


POMÁHEJ POHYBEM - DĚKUJEME ZA PODPORU

28. 3. 2016

DĚKUJEME Všem, kteří pomohli potřebnými body pro získání podpory našemu projektu Fotbalová školička pro děti v Klimkovicích prostřednictvím mobilní aplikace EPP od Nadace ČEZ.

O co jde? První víkend v červenci budeme na našem hřišti pořádat druhý ročník Fotbalového kempu mládeže pro naše hráče i zájemce z řad veřejnosti.

Popis projektu: Vést děti ke sportu, naučit je základům samostatnosti a podporovat jejich týmového ducha. To vše je cílem prázdninové fotbalové školičky v Klimkovicích, kterou pořádá první červencový víkend náš spolek TJ Klimkovice. TJ Klimkovice je spolek s více než 70 – ti letou tradicí, který se věnuje převážně přípravě fotbalové mládeže. Čtyřdenní fotbalové školičky pro děti ve věku 5 až 11 let se zúčastní přibližně 25 dětí - hráčů fotbalového oddílu TJ Klimkovice a zájemců z řad jejich vrstevníků. Odstartují tak prázdninové období ve fotbalovém stylu. Kemp bude probíhat převážně na fotbalovém hřišti v Klimkovicích, ale i na koupališti s výlety do okolí Klimkovic. Fotbaloví trenéři a instruktoři budou děti zdokonalovat nejen ve fotbalové dovednosti. Děti tak zažijí nejen sportovní a pohybové aktivity, ale i poznávací výlety do okolí, společenské soužití, dobrodružství nočních her a přespávání ve stanech. Náš projekt- v době plné počítačových lákadel a her- má za cíl zvýšit zájem o sportování u dětí v této věkové kategorii. Z nadačního příspěvku bychom rádi zajistili tréninkové pomůcky (míče velikosti č. 3 a 4), stravu a pitný režim pro všechny účastníky tohoto fotbalového kempu po celou dobu konání akce.

Nadace ČEZ vybrala náš projekt a zařadila ho mezi další projekty v programu Pomáhej pohybem. Tento program funguje zcela jednoduše a pomoci tak může kdokoliv jen svou aktivitou která ho baví.

Potřebných 38 000 bodů se podařilo nastřádat v rekordním čase necelých 3 dní.

Více informací se dozvíte na www.pomahejpohybem.cz

DĚKUJEME!

nadace-cez-informace-o-epp.jpg