Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: DOLNÍ LHOTA - KLIMKOVICE

6. 10. 2017

Preview 9. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Sokol Dolní Lhota - TJ Klimkovice

Sobota 7.10.2017 od 15:00 hod.

muzi-dolni-lhota.jpg

V sobotu na naše muže čeká nelehké utkání na půdě posledního celku tabulky v Dolní Lhotě. Každý si řekne: „to bude jednoznačná záležitost“, ale nastupovat v 9. kole na hřišti soupeře, který v soutěži ještě nezískal ani bod, nebude opravdu jednoduché. Soupeř udělá vše pro to, aby se jeho bodové konto změnilo, naši hráči, i když si to nebudou chtít připustit, mohou soupeře podcenit a to se nemusí vyplatit. Proto považujeme utkání v Dolní Lhotě za jedno z nejtěžších.

V minulém kole přivítali naši hráči na domácím hřišti TJ Sokol Hať a po velmi bojovném utkání se jim podařilo získat vítězství 2:1. O naše branky se postarali Rosťa Švec a Marek Lubojacký. V tabulce po neúplném 8. kole patří našemu týmu 6. místo se ziskem 13 bodů za 4 výhry (Darkovice 2:0, Kozmice 1:0, Chuchelná 4:0 a Hať 2:1), 1 remízu (Šilheřovice 1:1) a dvě porážky (Velká Polom 1:2 a Strahovice 3:5) a skóre 14:9. "Vydřené vítězství se zarputilým soupeřem. Hráče jsem upozorňoval, že nás čeká těžký soupeř, i když třeba postavení v tabulce hovořilo jinak, a že se sám neporazí. Herně to nebyl zrovna povedený zápas, ale i takové zápasy nás budou čekat a je důležité, abychom se je naučili zvládat, což se dnes podařilo.", hodnotil po utkání s Hatí trenér Jan Woznica. „Od utkání v Dolní Lhotě očekáváme podobný ráz jako v domácím utkání s Hatí. Bude to hodně o bojovnosti. Víme kde má Dolní Lhota silné stránky a kde ty slabší a toho se budeme snažit využít. Pozor si budeme muset dát zejména na jejich útočné duo Marek Kozelský a Jan Stanovský, který se do Dolní Lhoty vrátil z Heřmanic. Kdo se pohybuje okolo fotbalu na naší úrovni, tomu jsou tyto střelecká jména určitě známa. Náš kádr je momentálně stabilizovaný. Pro utkání ve Lhotě nebude k dispozici akorát Vláďa Šot, který zalehl doma s horečkami a dlouhodobě zranění hráči.“, doplnil k přípravě na utkání jednatel Lukáš Lyčka.

TJ Sokol Dolní Lhota působí v 1.B třídě již řadu let. Vždy patřila k týmům, které se pohybovaly ve vrchních patrech tabulky. Vstup do tohoto soutěžního ročníku jim ale hrubě nevyšel. Z osmi odehraných utkání nezískali ani bod a se skóre 9:26 se tísní na posledním místě tabulky. Jejich dosavadní výsledky jsou následující: O.-Jih 1:3, Bohuslavice 1:4, Darkovice 1:2, Šilheřovice 1:2, Kozmice 2:3, Chuchelná 2:3, Velká Polom 1:2 a v posledním utkání utrpěli debakl na hřišti Strahovic 0:7. Krom tohoto posledního debaklu, ale se všemi soupeři sehráli velmi vyrovnaná utkání a v pěti případech odcházeli ze hřiště poraženi rozdílem jen jedné branky, což nasvědčuje i něco o tom, že se jim prostě lepí smůla na paty. O to více budou muset být naši hráči připraveni.

V předzápase utkání se od 12:45 hod. představí v Dolní Lhotě naši dorostenci.

Na toto utkání, vzhledem k blízké vzdálenosti, NENÍ vypravován autobus!

I přesto, přijďte povzbudit naše hráče, přijďte povzbudit TJ Klimkovice!