Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: HRUŠOV - KLIMKOVICE

25. 5. 2017

hrusov.jpg

Preview 24. kolo DENÍK MěP muži: TJ Jiskra Hrušov - TJ Klimkovice

Sobota 27.5.2017 od 17:00 hod.

Do konce soutěže zbývá odehrát poslední tři zápasy Klimkovice pro naplnění cíle postupu do krajských soutěží potřebují z těchto tří utkání uhrát čtyři body. Na čele tabulky mají pětibodový náskok na druhé Třebovice, které předvádějí drtivý finiš. Tuto sobotu nás čeká velmi nepříjemný soupeř a ještě na jeho netradičním škváro-travnatém hřišti. Tedy nic jednoduchého. Věříme ovšem, že kluci prokážou svou sílu týmu a porvou se se všemi nepříjemnými okolnostmi v Hrušově.

Klimkovice jsou v tabulce na prvním místě, když z 23 odehraných zápasů (18 výher, 4 remízy, 1 porážka) získali 58 bodů a skóre 66:20. Soupeř z Hrušova je v tabulce na medailovém 3. místě se ziskem 45 bodů a skóre 64:31. Tato statistika napovídá, že to bude opravdu těžký zápas. Obzvláště, když Hrušov v jarní části soutěže ještě nenašel přemožitele a neskrývá ambice uhájit minimálně třetí místo. Poslední porážku poznali Hrušovští 5.11.2016 právě na našem hřišti v Klimkovicích.

Naši hráči v minulém kole na domácím hřišti ve vypjatém utkání nakonec udolali houževnaté Michálkovice 2:1, když o naše branky se postarali Kuba Šoltys a Honza Woznica.

TJ Jiskra Hrušov v minulém kole zvítězila v Krásném Poli 3:1. V dosavadním průběhu soutěže vybojovala 13 výher (Vřesina „B“ 3:0, Hošťálkovice 2:0, Polanka „B“ 5:0, Koblov 2:1, Muglinov 1:0, Pustkovec 5:2, Kr.Pole 2:0, Vřesina „B“ 8:0, Rychvald 5:0, Polanka „B“ 6:1, Muglinov 2:1, Pustkovec 8:1, Kr.Pole 3:1), 6 remíz (Hlubina „B“ 1:1, Rychvald 1:1, Michálkovice 1:1, Hošťálkovice 4:4, Koblov 0:0, Slovan 2:2) a 4 krát odešla poražena (Třebovice 1:5, Michálkovice 1:2, Slovan 0:3, Klimkovice 1:5). V jarní části má Hrušov skvělou bilanci 6 výher a 3 remízy! Na domácím hřišti v celé této sezóně ještě neprohráli!

 „Hrušov bude těžký soupeř, když se podíváme na tabulku domácích zápasů, tak spolu s námi doma ještě neprohrál a navíc se výkony v posledních zápasech vyšvihl až na 3. místo. Hodně těží ze škvárového hřiště, na kterou už není nikdo zvyklý. Sice jsme na ní někteří hráči vyrostli, ale člověk si za ty roky zvykl na trávu. Ale za sebe nevidím ve škváře problém a terén bude pro oba týmy stejný a věřím, že si odvezeme nějaké body. Pořád to jsou ještě tři zápasy do konce a nechci předbíhat, ale bylo by pěkné to uhrát už teď, ať máme v posledním zápase klid.“, bilancuje před zápasem s Hrušovem opora zadních řad Dan Knopp.

Podzimní utkání na půdě Klimkovic skončilo vítězstvím Klimkovic 5:1. O branky se tenkrát v listopadu postarali 2x Marek Lubojacký, Anestis Ambros, Michael Klemiš a Petr Zbořil.  Věřme tedy, že se našim borcům podaří prolomit nedobytnou Hrušovskou tvrz a přiblíží se, tenisovou terminologií řečeno, k prvnímu mečbolu.  

Mapa hřiště zde:

Mapa

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Podzimní vzájemné utkání:
5.11.2016 TJ Klimkovice - TJ Jiskra Hrušov (2:1) 5:1
Branky: 14. a 67. Lubojacký, 19. Ambros, 56. Klemiš, 83. Zbořil - 34. Kadura
Sestava Klimkovic: Bača - Klemiš, Knopp, Drábek, Teichmann -  Konečný, Ambros, Komár V., Lubojacký, Švábík - Šoltys, střídali: Cviertna, Bednář, Zbořil, Gazda, Komár T., Sikora, trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.