Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - HOŠŤÁLKOVICE

16. 11. 2016

klim-host.jpg

Preview 12. kolo DENÍK MěP muži: TJ Klimkovice – TJ Sokol Hošťálkovice

Čtvrtek 17.11.2016 od 17:00 hod.

Odložené utkání, které bylo původně v plánu v říjnu, ale deštivé počasí nedovolilo odehrát utkání na našem hřišti a soupeř nesouhlasil s umělou trávou v Bílovci, je na programu ve sváteční čtvrtek. Hráči si už v minulém utkání vyzkoušeli, jaké je to hrát za zimních podmínek a tak by je počasí už nemělo překvapit. Fanoušci si zase vyzkoušeli jak chutná čaj, grog, rum, místo chlazeného piva a jak hřeje fotbalová šála z našeho FAN SHOPU, tak by neměli být počasím překvapeni, také.

Jedná se o poslední soutěžní utkání tohoto roku na domácí půdě a tak by si ho správní fanoušci neměli nechat ujít. Ti co byli už na předchozích dvou domácích zápasech, jsou obeznámeni s bezpečnostními opatřeními při vstupu na stadion, z důvodu probíhající rekonstrukce zadní části sokolovny. Proto prosíme o obezřetnost, držte se pokynů pořadatelů. Vstup je trošičku komplikovanější, ale hlavně díky obezřetnosti Vás diváků se dá zvládnout. Vstup je stejně jako vždy přes hlavní bránu u sokolovny. Poté co projdete bránou, držte se vlevo u stromů a dojdete až ke hřišti. Na tribunu a k budce občerstvení se poté dostanete po trávníku za brankou u sokolovny. Děkujeme za pochopení.

vstup-na-hriste.jpg

img_20161105_081848.jpg

Naši hráči si určitě nebudou chtít pokazit zimní přestávku a budou chtít navýšit náskok v čele tabulky. Nečeká je ovšem lehký soupeř. Hošťálkovice jsou sice na 7. místě tabulky se ziskem 23 bodů a skóre 38:22, ale na svém kontě mají například vítězství na Slovanem Ostrava. V dosavadním průběhu soutěže tak v sedmi zápasech zvítězili (Muglinov 4:2, Pustkovec 3:0, Krásné Pole 6:1, Michálkovice 3:1, Hlubina „B“ 6:2, Polanka „B“ 5:1, Slovan 3:1), ve dvou remízovali (Třebovice 2:2, Koblov 2:2) a ve čtyřech byli poraženi (Hrušov 0:2, Koblov 0:1, Vřesina „B“ 2:3, Rychvald 2:4).

„Proti Hošťálkovicím jsem již pár utkání odehrál. V minulých kolech uhrály solidní výsledky, dokonce dokázaly porazit našeho nejvážnějšího soupeře Slovan. Je to nevyzpytatelný soupeř, ale věřím, že pokud budeme hrát náš fotbal, tak i tohoto silného soupeře dokážeme porazit, v tabulce soupeřům odskočíme a vytvoříme si silný základ pro jarní část soutěže.“, věří si na zápas střelec Petr Zbořil a pokračuje „Tímto bych chtěl samozřejmě pozvat všechny fanoušky na poslední soutěžní utkání tohoto roku. Věřím, že i v tomto nepříznivém počasí si cestu na stadion najdou. Snad fanoušky nezahřeje jen čaj s rumem nebo svařáček, ale i naše hra, včetně mnoha hezkých akcí a gólů.“

V minulé sezoně skončily obě vzájemné utkání remízou, tak věřme, že tentokráte se podaří našim hráčům převrátit vítězství na svou stranu a po podzimu tak budou i nadále kralovat tabulce Městského Přeboru Ostrava.

Posledním soutěžním utkáním bude pro naše muže 1. kolo Poháru FAČR, které odehrají v sobotu 19.11.2016 od 17 hod. na hřišti UT Vřesina s domácí FC Vřesina. I na toto utkání jste zváni.

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Poslední vzájemná utkání:
15.6.2016 TJ Klimkovice - TJ Sokol Hošťálkovice (0:1) 2:2
Branky: 47. Knopp, 59. Vostárek - 5. Sýkora, 79. Vaněk
Sestava Klimkovic: Mika - Jaroň, Močidlan, Knopp, Teichmann - Konečný, Komár V., Klemiš (74. Borski), Koval (86. Gazda) - Kula (46. Vostárek), Lubojacký (78. Larisch), trenér Prašivka V. ml.

31.10.2015 TJ Sokol Hošťálkovice - TJ Klimkovice (1:0) 1:1
Branky: 30. Posmyk - 60. Šablatura
Sestava Klimkovic: Herda - Borski, Knopp, Jaroň, Teichmann - Anton, V. Komár, Drábek (84. Komár T.), Vostárek - Koval (80. Koval), Šablatura, trenér Prašivka V. ml.