Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - KOZMICE

25. 8. 2017

Preview 3. kola CANIS 1.B třída sk.B: TJ Klimkovice – TJ Sokol Kozmice

Neděle 27.8.2017 od 17:00 hod.

muzi-kozmice.jpg

Netradičně v neděli se představí naši muži na domácím hřišti v souboji s TJ Sokol Kozmice. Vstup do soutěže se nám vydařil a tak doufáme, že i do třetice budeme úspěšní a Klimkovický stadion bude nedobytnou tvrzí. Překazit se nám to pokusí TJ Sokol Kozmice, tradiční ambiciózní účastník této soutěže.

V minulém kole naši hráči přivezli bod ze hřiště Šilheřovic za remízu 1:1. Naší branku vstřelil Jarda Bednář, bohužel soupeři se podařilo těsně před koncem vyrovnat. Navíc červenou kartu v tomto utkání vyfasoval Jirka Teichmann, což znamená automaticky stop pro utkání s Kozmicemi. „Jsme nováčkem soutěže, takže ke každému soupeři přistupujeme s pokorou a respektujeme jeho sílu, ale dnes jsme tady dva body ztratili.“, konstatoval po utkání trenér Jan Woznica. Po dvou odehraných utkáních tak máme na kontě 4 body a skóre 3:1, což v tabulce stačí na 5. místo. Kádr je zdravotně v pořádku, na marodce zůstává jen dlouhodobě zraněný Matěj Koval. Bohužel nás postihly jiné absence ve formě disciplinárního trestu pro Jirku Teichmanna a na dovolenou odcestovali Michael Klemiš a Jakub Drábek. „Máme čtyři body ze dvou utkání, což není strašné a příští týden i přes nějaké očekávané absence, budeme chtít doma získat další body.", doplnil Honza Woznica.

Náš soupeř TJ Sokol Kozmice vydoloval s úvodních dvou kol 3 body, když nejdříve vyhráli ve Velké Polomi 3:1 a následně stejným výsledkem podlehli doma Strahovicícm. V tabulce jsou tedy o bod za našim týmem na 6. příčce. V minulém ročníku 1.B třídy skončily Kozmice na 5. místě, se ziskem 44 bodů za 14 výher a dvě remízy, celkové skóre 59:46.

Jste zvědaví, jak se povede našemu týmu ve druhém domácím utkání?

Přijďte podpořit naše hráče!

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".

Novinkou bude i změna čepovaného piva. Kdy v rámci akce Kopeme za fotbal, bude na čepu GAMBRINUS NEPASTERILIZOVANÁ 10°, přijďte ochutnat.

V předzápase, který se hraje od 14:30 hod. se představí naši dorostenci v souboji s Fotbal Studénka.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!