Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - KRÁSNÉ POLE

4. 5. 2017

muzi---krpole.jpg

Preview 20. kolo DENÍK MěP muži: TJ Klimkovice – TJ Sokol Krásné Pole

Sobota 6.5.2017 od 16:30 hod.

Poté, co bylo minulé kolo z důvodu neustálého deště odloženo, čeká naše muže po 14 denní pauze další zápas v domácím prostředí, tentokráte proti soupeři z blízkého Krásného Pole. Snad po „nezdaru“ s Pustkovcem našim hráčům delší zápasová pauza prospěla a v utkání s Krásným Polem zase navážou na své obvyklé výkony.

Pohled na tabulku naznačuje, že by další z kroků za postupem měl patřit opět k těm povinně úspěšným, ale zdání klame a tabulka nevypovídá nic o současné formě obou týmů. Již několikrát jsme se přesvědčili, že na hřišti rozhodují výkony a ne papírové předpoklady. Krásné Pole totiž mělo velmi nepovedený podzim, ale jaro má zatím více než solidní, když v dosavadních pěti jarních utkáních čtyřikrát vyhráli a jen jednou byli poraženi.

Naši hráči v posledním mistrovském zápase před 14 dny, jak již bylo řečeno, zaváhali v domácím prostředí s Pustkovcem a pouze remizovali 2:2. Naše branky vstřelili Kuba Šoltys a Kuba Drábek. I přes toto zaváhání ale drží v tabulce stále 1. místo se ziskem 48 bodů a skóre 57:16 a náskokem 7 bodů před druhými Třebovicemi. 

TJ Sokol Krásné Pole hrálo své utkání také naposledy před 14 dny a v něm zvítězili na hřišti Muglinova přesvědčivě 3:0. V tabulce jim patří 11. příčka se ziskem 18 bodů a skóre 37:63, čehož dosáhli za 5 výher (Koblov 1:0, Hošťálkovice 3:1, Polanka „B“ 5:3, Koblov 6:1, Muglinov 3:0), 3 remízy (Vřesina „B“ 3:3, Slovan 0:0, Michálkovice 4:4) a v 11 utkáních zůstali poraženi (Rychvald 0:4, Hošťálkovice 1:6, Polanka „B“ 1:3, Hlubina „B“ 2:7, Muglinov 3:8, Pustkovec 2:3, Klimkovice 0:1, Hrušov 0:2, Třebovice 2:6, Hlubina „B“ 1:8, Slovan 0:3).

Podzimní utkání na půdě Krásného Pole skončilo nejtěsnějším vítězstvím Klimkovic 1:0. Věřme, že i tentokráte se podaří našim hráčům zvítězit a udělají tak další úspěšný krok za vysněným postupem a naši fanoušci tak opět budou moci vyjádřit svou návštěvou a hlasivkami podporu našemu týmu.

Sobotní odpoledne, čepované pivo a skvělý fotbal. Co víc si přát?!

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Poslední vzájemné utkání:
15.10.2016 TJ Sokol Krásné Pole - TJ Klimkovice (0:1) 0:1
Branky: 39. Šoltys
Sestava Klimkovic: Bača - Knopp, Cviertna, Drábek, Teichmann -  Woznica, Ambros, Šoltys, Konečný - Lubojacký, Klemiš střídali: Bednář, Tomášek Jos., Sikora, trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.