Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - MICHÁLKOVICE

19. 5. 2017

michalkovice.jpgPreview 23. kolo DENÍK MěP muži:
TJ Klimkovice – FC Slávie Michálkovice

Sobota 20.5.2017 od 17:00 hod.

Anglický týden zakončí naši muži zápasem na domácí půdě proti Slávii Michálkovice. Ve středu získali důležité 3 body na hřišti Rychvaldu, čímž soupeřům jasně naznačili, že postup mají ve svých rukou a vítěznou náladu si určitě budou chtít přenést i do domácího zápasu s Michálkovicemi. Do konce soutěže zbývají poslední čtyři zápasy a cíl sezóny se tak blíží, doufejme ke zdárnému konci. Zbývá udělat poslední krůčky.

Při pohledu na tabulku zjistíme, že naši muži jsou stále na prvním místě s osmi bodovým náskokem na druhé Třebovice. Ty mají ovšem ještě jeden zápas k dobru. Matematicky to znamená, že ze čtyř zbývajících zápasů, musí naši muži vybojovat alespoň 7 bodů (2 výhry a 1 remíza), aby mohli začít slavit postup. Věříme, že jednu z výher si tedy připíšou již v sobotu na domácí půdě s Michálkovicemi (následující zápasy našich mužů: 27.5. venku Jiskra Hrušov, 31.5. venku Unie Hlubina „B“ a 3.6. doma Sokol Koblov).

Naši hráči v posledním mistrovském zápase, jak již bylo řečeno, přivezli velmi důležité tři body z „horké“ půdy Rychvaldu za vítězství 3:2. Naše branky vstřelili Kuba Šoltys a dvakrát se trefil Marek Lubojacký. V tabulce jsou tedy stále na 1. místě se ziskem 55 bodů a skóre 64:19. 

FC Slávie Michálkovice ve svém posledním utkání zvítězila na domácí půdě nad Krásným Polem v poměru 4:3. V tabulce jí patří 7. příčka za zisk 32 bodů a skóre 57:56, čehož dosáhli za 9 výher (Vřesina „B“ 4:1, Hrušov 2:1, Muglinov 3:2, Pustkovec 7:1, Hošťálkovice 3:2, Polanka „B“ 4:1, Muglinov 2:1, Pustkovec 5:2, Kr.Pole 4:3), 5 remíz (Třebovice 2:2, Kr.Pole 4:4, Klimkovice 2:2, Hrušov 1:1, Rychvald 0:0) a v 8 utkáních zůstali poraženi (Rychvald 2:4, Hošťálkovice 1:3, Polanka „B“ 4:7, Koblov 2:4, Slovan 0:5, Hlubina „B“ 1:2, Koblov 2:3, Slovan 2:5). Jarní bilance je 5 výher, 1 remíze a pouze 2 porážky.

Podzimní utkání na půdě Michálkovic skončilo tehdy nečekanou remízou 2:2. Věřme, že tentokráte se žádné překvapení konat nebude a našim hráčům se podaří zvítězit, čímž udělají další úspěšný krok za vysněným postupem a dají tak důvod naši fanouškům aby vyjádřili svou návštěvou a hlasivkami podporu našemu týmu.

Sobotní odpoledne, čepované pivo a skvělý fotbal. Co víc si přát?!

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Podzimní vzájemné utkání:
29.10.2016 FC Slávie Michálkovice - TJ Klimkovice (0:1) 2:2
Branky: 52. Slončík, 81. vlastní (Cviertna) - 45. Klemiš, 57. Šoltys
Sestava Klimkovic: Bača - Knopp, Cviertna, Drábek, Teichmann -  Woznica, Ambros, Komár V., Konečný - Šoltys, Švábík střídali: Klemiš, Lubojacký, Šablatura, Koval, Zbořil, Gazda, Sikora, trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.