Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - PÍŠŤ

Preview 10. kola CANIS 1.B třída sk.B: TJ Klimkovice – TJ Slavia Píšť

Sobota 14.10.2017 od 15:00 hod.

klmkovice_pist.jpg

Meteorologové nám na sobotu předpovídají krásné „babí léto“, které si můžete zpříjemnit fotbalovým odpolednem na hřišti v Klimkovicích. Již od 12:30 hod se v předzápase představí dorostenci Klimkovic proti soupeřům z Fulneku. Od 15:00 hod pak začne hlavní utkání mužů Klimkovic v souboji se Slavii Píšť. Krajská soutěž už nezná lehké soupeře a tak ani v tomto utkání nemůžeme počítat s tím, že by nám dal soupeř cokoliv zadarmo. Naši hráči však budou určitě chtít využít výhodu domácího prostředí a navázat tak na výsledkově zatím velmi povedený podzim dalším vítězstvím.

V minulém kole naši hráči zavítali na půdu poslední Dolní Lhoty, kde po těžkém boji na velmi rozbahněném terénu, zvítězili těsným poměrem 2:1. O naše branky se postarali Marek Lubojacký a David Vostárek už v prvním poločase a velkou měru zásluhy na tomto vítězství měl náš brankář Michal Bača, který zlikvidoval několik vyložených šancí soupeře. Pochvalu zaslouží rovněž naši fanoušci, kterých do Dolní Lhoty dorazilo opravdu mnoho. V tabulce nám po neúplném 9. kole patří lichotivá 4. příčka se ziskem 16 bodů za 5 výher (Darkovice 2:0, Kozmice 1:0, Chuchelná 4:0, Hať 2:1, D.Lhota 2:1), 1 remízu (Šilheřovice 1:1) a dvě porážky (V.Polom 1:2 a Strahovice 3:5) a skóre 16:10. "Další vydřená výhra na těžkém terénu a s těžkým soupeřem. Dvakrát nám vyšly dokonale brejkové situace, ale soupeř rychle snížil a pořád bylo o co hrát. V kritické chvíli nás podržel Michal Bača.“, hodnotil utkání trenér Jan Woznica a dodává „Do dalších zápasů ale musí jít naše hra nahoru, protože příště jen bojovnost nemusí stačit."

Náš soupeř TJ Slavia Píšť patří k sympatickým soupeřům, se kterými jsme v historii odehráli spoustu kvalitních a atraktivních utkání. Poté, co v minulém ročníku 1.B třídy vybojovali záchranu až v posledních kolech, vstup do tohoto nového ročníku neměli o moc povedenější a po odehraných 8 zápasech mají na svém bodovém kontě pouhých 5 bodů za 1 výhru (Bohuslavice 2:0) a 2 remízy (Petřvald 1:1, Šilheřovice 0:0). Ve zbylých 5 utkáních odešli poraženi (O.-Jih 2:3, Darkovice 1:3, Kozmice 1:5, V.Polom 2:3, Strahovice 1:5). V tabulce jim tak se záporným skóre 10:20 patří 12. pozice ze 14 účastníků. Určitě do Klimkovic přijedou s cílem přerušit sérii 3 porážek a odvést si nějaký ten bod.

Jak toto utkání dopadne? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Grilované klobásky, čepované pivo, krásné počasí a sportovní zážitek, to vše na vás bude čekat.

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".  V rámci akce Kopeme za fotbal od společnosti Gambrinus, bude na čepu GAMBRINUS NEPASTERIZOVANÁ 10°, tak přijďte ochutnat.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!