Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - PUSTKOVEC

21. 4. 2017

pustkovec.jpgPreview 19. kolo DENÍK MěP muži:
TJ Klimkovice – TJ Sokol Pustkovec
Sobota 22.4.2017 od 16:00 hod.

Aprílové počasí nám přes týden ukázalo svou sílu a naše hřiště pokryla souvislá vrstva sněhu. Na základě těchto špatných klimatických podmínek a v důsledku ušetření našeho „pažitu“, byly postupně po dohodě se soupeři odloženy utkání přípravky i dorostu. Stejný postup byl zvolen i u tohoto utkání mužů, soupeř ovšem s odložením nesouhlasil a tak se o osudu utkání rozhodne až asi hodinu před jeho začátkem, na základě posouzení regulérnosti hrací plochy hlavním rozhodčím tohoto utkání. Výsledek nemůžeme předjímat a tak se všichni hráči, trenéři, pořadatelé i fanoušci připravujme na toto utkání jako na každé jiné.

V sobotu 22.4.2017 přivítají od 16:00 hod. naši muži na svém hřišti soupeře z Pustkovce. Pohled na tabulku opět naznačuje, že by další z kroků za postupem měl patřit k těm povinně úspěšným, ale již několikrát jsme se přesvědčili, že na hřišti rozhodují výkony a ne papírové předpoklady.

Naši hráči v minulém kole zvítězili v „malém derby“ na půdě Vřesiny „B“ 4:0, když o naše branky se podělili Víťa Komár, Honza Švábík, Michael Klemiš a Petr Zbořil. Michal Bača v bráně společně s obránci tak už po třetí v jarní části sezony a celkově po 7 v celém ročníku, udrželi čisté konto. V tabulce tak drží stále 1. místo se ziskem 47 bodů a skóre 55:14 a udržují tak náskok 9 bodů před druhými Třebovicemi.  

TJ Sokol Pustkovec v minulém utkání na vlastním hřišti porazil poslední Muglinov přesvědčivě 4:0. V tabulce jim patří 12. příčka se ziskem 14 bodů a skóre 32:65, čehož dosáhli za 4 výhry (Polanka 3:2, Kr.Pole 3:2, Třebovice 4:2, Muglinov 4:0), 2 remízy (Třebovice 1:1, Koblov 2:2) a v 12 utkáních zůstali poraženi (Rychvald 2:4, Hošťálkovice 0:3, Koblov 3:4, Slovan 0:2, Muglinov 0:2, Klimkovice 2:5, Michálkovice 1:7, Hrušov 2:5, Hlubina 2:8, Vřesina 0:3, Polanka 2:7, Slovan 1:6).

 „Pustkovec je další soupeř z druhé poloviny tabulky. My budeme chtít vyhrát a připsat si další tři body, které by nás přiblížily zase o krok blíže k postupu. Bude to zase jen o nás, jak k tomu přistoupíme. Hlavně nesmíme nic podcenit. Věřím, že podáme dobrý výkon a podaří se nám dát pěkné góly, které by potěšily fanoušky, kteří si to zaslouží. Musím je pochválit, protože nám dělají radost. Pravidelně za námi jezdí i na venkovní zápasy, čehož si vážíme a doufám, že si najdou cestu i na sobotní zápas.“, zve fanoušky na zápas záložník Karel Konečný.

Podzimní utkání na půdě Pustkovce skončilo jednoznačným vítězstvím Klimkovic 5:2. Věřme, že i tentokráte se podaří našim hráčům zvítězit a udělají tak další úspěšný krok za vysněným postupem a naši fanoušci tak opět budou moci vyjádřit svou návštěvou a hlasivkami podporu našemu týmu.

Sobotní odpoledne, čepované pivo a skvělý fotbal. Co víc si přát?! (pokud se tedy z důvodu počasí bude hrát)

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".

chachar_klimkovice.jpg

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice! (pokud se tedy z důvodu počasí bude hrát)

Podzimní vzájemné utkání:
1.10.2016 TJ Sokol Pustkovec - TJ Klimkovice (1:3) 2:5
Branky: 45. Chodinský, 78. Polek - 5. Klemiš, 21. a 51. Šoltys, 35. a 61. Woznica
Sestava Klimkovic: Bača - Knopp, Cviertna, Komár V., Teichmann -  Woznica, Ambros, Šoltys, Klemiš - Konečný, Lubojacký, střídali: Koval, Drábek, Bednář, Sikora, trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.