Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - SLOVAN OSTRAVA

23. 3. 2017

muzi-slovan.jpg

Preview 13. kolo DENÍK MěP muži: TJ Klimkovice – TJ Slovan Ostrava

Sobota 25.3.2017 od 15:00 hod.

První jarní kolo a hned jeden ze šlágrů celé jarní části soutěže. Klimkovice na svém hřišti přivítají Slovan Ostrava. Jarní počasí už propuklo naplno a tak i fotbalová sezóna započala svou pouť. Naši borci vstupují do jarní části s „luxusním“ 10 bodovým náskokem na prvním místě a proto budou favority každého zápasu, kterých je během jara čeká 12. Nazvěme to proto „12 kroků za postupem“. Jak se s tím popasují, to teprve uvidíme, každopádně vysněný cíl této sezóny, mají naši hráči pevně ve svých rukou.

Klimkovicím po podzimu patří 1. příčka se ziskem 38 bodů a skóre 44:11, čehož dosáhli za 12 výher, 2 remízy a ani jednou nebyli poraženi.

První z dvanácti kroků a hned jedno ze stěžejních utkání. Na svém hřišti přivítají TJ Slovan Ostrava, kterému v tabulce po podzimní části patří 3. příčka se ziskem 27 bodů a skóre 44:21. V podzimní části tak zaznamenali 8 výher (Polanka 3:2, Koblov 6:0, Muglinov 8:2, Pustkovec 2:0, Michálkovice 5:0, Hrušov 3:0, Hlubina 3:1, Vřesina 5:3), 3 remízy (Klimkovice 1:1,  Kr.Pole 0:0, Třebovice 3:3) a 3 porážky (Rychvald 3:4, Hošťálkovice 1:3, Rychvlad 1:2).

"Kádr zůstal po podzimu pohromadě, nikdo neodešel a nikdo nepřišel, kluci si doléčili zranění a jsou nažhaveni a připraveni na první jarní zápas. Samozřejmě ho všichni chceme vyhrát a přiblížit se zase o ten jeden krok k postupu. Věřím, že to dokážeme, i když Slovan bude těžkým soupeřem.", shrnul připravenost na první jarní utkání jednatel TJ Klimkovice Lukáš Lyčka.

Podzimní utkání na půdě Slovanu skončilo remízou 1:1. Věřme, že tentokráte se podaří našim hráčům převrátit vítězství na svou stranu a udělají tak první úspěšná krok za vysněným postupem. Určitě to nebude lehké a pomůže jim k tomu podpora skvělých Klimkovických fanoušků. Sobotní odpoledne, čepované pivo, grilované klobásy a skvělý fotbal. Co víc si přát?!

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k "AŤA BARU".

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Podzimní vzájemné utkání:
3.9.2016 TJ Slovan Ostrava - TJ Klimkovice (0:0) 1:1
Branky: 66. Cirkl - 64. Woznica (p)
Sestava Klimkovic: Bača - Bednář, Knopp, Šablatura, Jaroň -  Klemiš, Ambros, Woznica, Komár V., Konečný - Lubojacký, střídali: Šoltys, Drábek, Čavoj, Komár T., Sikora, Tomášek J., trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.