Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: SLOVAN - KLIMKOVICE

2. 9. 2016

slov-klim.jpg

Preview 3. kolo DENÍK MěP muži: TJ Slovan Ostrava – TJ Klimkovice

Sobota 3.9.2016 od 16:30 hod.

Již ve 3. kole na sebe narazí v zápase kola, dle odborníků, dva spolufavorité Městského Přeboru Ostrava. Utkání tak doprovází obrovská očekávání. Slovan Ostrava má své hřiště na Hulváckém kopci v Ostravě Mariánských Horách a stejně jako Klimkovice je tradičním týmem, který se pohybuje na hraně Městského Přeboru a Krajských soutěží. V minulé sezoně vyzněly vzájemné duely lépe pro Slovan, když podzimní utkání v Klimkovicích skončilo remízou 1:1 a jarní utkání na Slovanu zvládli lépe domácí a zvítězili 5:3. V konečné tabulce loňské sezony obsadil Slovan 3. místo. Pro Slovan to bude teprve druhé utkání tohoto soutěžního ročníku, protože duel prvního kola s Polankou byl odložen. Minulý týden, ale přivezl 3 body z Koblova za vítězství 6:0. To Klimkovice již mají za sebou dva duely a oba s plným bodovým ziskem. Minulý týden si v domácím prostředí poradily s Hlubinou „B“ v poměru 4:1. Bohužel, Klimkovice, stejně jako v minulé sezoně, provázejí zranění hráčů a nedaří se proto ustálit sestavu. Uvidíme, v jaké sestavě naši muži nastoupí, kdo z marodů už bude k dispozici? Uhájí naši muži plný bodový zisk?

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a povzbudit naše hochy v prvním těžkém boji nové sezony. Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Poslední vzájemná utkání:

18.5.2016 TJ Slovan Ostrava - TJ Klimkovice (3:1) 5:3
Branky: 3. Hořčica, 14., 37. a 53. Urbánek, 63. Trunkát - 18. Komár T., 68. Klemiš, 70. Konečný
Sestava Klimkovic: Sikora - Jaroň, Knopp, Drábek (46. Borski), Močidlan - Koval (60. Konečný), Šoltys (83. Hindulák), Komár V., Klemiš - Šablatura (84. Gazda), Komár T. (46. Vostárek), trenér Prašivka V. ml.

9.9.2015 TJ Klimkovice - TJ Slovan Ostrava (1:1) 1:1
Branky: 34. Glonek - 12. Tunkrát
Sestava Klimkovic: Herda - Novák, Jaroň, Knopp, Borski - Koval (72. Hindulák), Komár, Glonek, Bálek T. (61. Dittrich) - Šablatura, Kula, trenér Václav Prašivka ml.