Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROFIL: MICHAEL KLEMIŠ

2. 8. 2016

klemis_m.jpgKLEMIŠ MICHAEL
Post: záložník
Číslo dresu: 7
Rok narození: 1994
Fotbalový vzor: Cristiano Ronaldo
Kariéra: FK SK Polanka (2004-2007), SŠK Bílovec (2008), FK SK Polanka (2008-2010), FC Bílovec (2011), FK SK Polanka (2011-2012), FC Vítkovice (2013), TJ Klimkovice (2014-2015), TJ Sokol Dolní Lutyně (2015), TJ Klimkovice (2016-???)

V Klimkovicích už jsi dříve působil, co rozhodlo o tvém návratu do Klimkovic?
Ano pár zápasu jsem v Klimkovicích už odehrál. Bohužel kvůli práci jsem byl nucen s fotbalem na chvíli skončit. Velkou roli hráli kamarádi, kteří tady hrají. Proto jsem se rozhodl vrátit do Klimkovic a jsem rád, že mi to bylo umožněno.

Jakou jsi měl uplynulou sezonu?
Minulou sezónu jsem první půl rok hrál v 1. A třídě v Dolní Lutyni po té jsem se vrátil na přípravu do Polanky. V průběhu přípravy jsem se rozhodl, že v Polance už nebudu dále pokračovat a domluvil se na dalším působení v Klimkovicích. Závěr sezóny nám moc nevyšel. Myslím, že největší problém byla velká marodka, která nás provázela celou sezónu. Doufám, že letos se nám to vyhne a všichni budou připraveni nechat na hřišti všechno.

Byl jsi poprvé na Lázeňském poháru, jak tuto akci hodnotíš?
Hodnotím to velice kladně, bohužel se nám nepovedlo postoupit do finále, ale za svůj výkon se nemusíme stydět. Máme mladý tým, který se potřebuje sehrát. Takže lázeňak byl spíše, ať se poznáme s kluky na hřišti. Jinak celou akci jsem si užil a doufám, že par ročníku ještě zažiju.

Co očekáváš od nadcházející sezony?
Jak už říkali kluci, chceme určitě nahoru. Doufám, že se nám letos povede postoupit. Bylo by fajn kdyby Klimkovice hrály minimálně 1.B třídu. Snad bude chodit co nejvíce fanoušků kteří budou fandit a pomůžou nám odvést co nejlepší výkony na hřišti.

Když zrovna netrávíš čas na fotbale, jaké jsou tvé zájmy?
Když už nejsem v práci nebo na fotbale tak volný čas trávím s kamarády. Rád se bavím, poslouchám hudbu, a když se najde čas, rád si zahraju nějakou hru na počítači.