Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÁ (nikoliv herní) MIZÉRIE POKRAČUJE

17. 9. 2018

Krajská soutěž CANIS 1.B třída sk. B - muži
Sobota 15.9.2018
TH Řepiště - TJ Klimkovice (3:1) 4:1
Branky: 17. a 45. Vomáčka, 41. a 80. Zahradník - 16. vlastní

Sestava Klimkovic: Bača – Niemczyk, Šot, Bednář, Krpelík (83. Drábek) – Vaněk, Borgosz, Švec (83. Chobot), Mohelník – Gelnar, Mikoláš, trenér Jan Woznica.

Ostatní výsledky soutěže: V.Hoštice - Slovan 0:3, Darkovice - Ov-Jih 0:3, Kr.Pole - Strahovice 2:5, Chuchelná - Bohuslavice 3:3, Hať - Šilheřovice 3:1, Kozmice - V.Polom 3:2.

Tabulka soutěže: ZDE

Výsledková mizérie pokračuje, ovšem neházejme flintu do žita. Již 4 utkání v řadě čekají naši muži na vítězství a nedočkali se ho ani v Řepišti. Soupeř nás sice nastartoval dostal do vedení vlastním gólem, ale už za minutu bylo vyrovnáno a do poločasu udeřilo Řepiště ještě 2x. Druhý poločas už byl domácími takticky perfektně zvládnut a přidali ještě jednu branku a radovali se tak z vítězství 4:1. Pro Klimkovské hráče je to velké zklamání, protože kvalitu tento tým má na úplně jiné výsledky. Přidáváme citaci z facebookových stránek TJ Řepiště: "V utkání nadprůměrné úrovně jsme porazili jasně nejlepší tým, s kterým jsme se zatím potkali."

Komentář jednatele TJ Klimkovice Lukáše Lyčky: "Chtěl bych ještě jednou touto cestou vzkázat trenérům a celé kabině: "Hoši máte veškerou důvěru, nesklápějte hlavy, fotbal je jen hra. Nenechte se svazovat nějakými ambicemi a hrejte fotbal pro zábavu. Pro co jiného taky. Je to sport a když nejde o život jde o .... Tento tým se tvořil prakticky od základu před touto sezónou. Kvalitu má, ale jak to tak bývá, chvíli trvá, než si to vše sedne a začne klapat jako dobře namazaný stroj. Věříme, že to soukolí do sebe zapadne už brzy. To, že tento tým je kvalitní ho předchází a o to je to složitější. Soupeři se na nás připravují daleko pečlivěji než na kteréhokoliv soupeře. Věřím ,že i s tímto si časem poradíte. A ještě jedna věc. Pusťte z hlavy nadávky a komentáře rádoby fanoušků. Jste parta kluků, která hraje fotbal, protože je to baví, nejste profíci ani Real Madrid. Před tréninkem či zápasem máte své životy, své práce, své rodiny a to, že jdete poté hrát fotbal, děláte jen z vlastní vůle a pro zábavu. Toto by si měli uvědomit ti fanoušci, kteří se rozhodnou kritizovat. Ale nesuďme je, možná mají také své mindráky a trable, které jen takto ventilují na veřejnost."