Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKY PŘÍPRAVNÝCH UTKÁNÍ

13. 2. 2017

Sobota 11.2.2017
Muži: TJ Klimkovice - TJ Velká Polom (1:1) 2:3
Branky Klimkovic: Čavoj, Zbořil
Sestava Klimkovic: Sikora - Bednář, Cviertna, Drábek, Lubojacký - Woznica, Chobot, Knopp, Konečný - Čavoj, Gazda (46. Zbořil)...
Proti šestému celku 1.B třidy jsme nastoupili v neúplné sestavě, ale začali jsme aktivně a úvodních patnáct minut jsme byli lepším týmem. Hned v úvodu neproměnil velkou šanci Filip Čavoj. Chuť si spravil ale o chvíli později. Roh Karla Konečného, poslal Jan Woznica hlavou sice jen do břevna, ale právě Filip Čavoj se zorientoval nejrychleji a odražený míč poslal do brány. Poté Velká Polom postupně hru srovnávala, vytvářela si šance a nakonec i vyrovnala ze samostatného úniku. Poslední minuty poločasu jsme mohli opět strhnout vedení na svou stranu, ale Adam Cviertna trefil pouze spojnici břevna a tyče, Dana Knoppa vychytal brankář Polomi a Honza Woznica poslal svou střelu pouze do gólmana.
Do druhého poločasu jsme měli k dispozici pouze jednoho střídajícího hráče, kdežto Polom vyměnila většinu hráčů a to se hodně projevilo. Nutno ale říct, že ve druhé půli byla Polom herně jednoznačně lepší a naprosto nás přehrávala. Výsledkem byly dva inkasované góly a ještě hodně nevyužitých šancí ze strany Polomi. Naši hráči aspoň tři minuty před koncem z ojedinělé šance snížili zásluhou Petra Zbořila. Nicméně příprava to byla dobrá, víme aspoň na čem je potřeba hodně zapracovat a v dalším zápase, už snad v kompletní sestavě, se opět vrátíme na vítěznou vlnu.

Dorost: TJ Klimkovice - TJ Unie Hlubina 4:5
Starší žáci: TJ Klimkovice - MFK Vítkovice-dívky 8:3
Mladší žáci: TJ Klimkovice - FK Stará Bělá 1:2

Sobota 4.2.2017
Dorost: TJ Klimkovice - TJ Sokol Václavovice 5:0
Starší žáci: TJ Klimkovice - TJ Vítkovice Svinov 1:7
Mladší žáci: TJ Klimkovice - FC Ostrava-Jih 5:1