Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZDRAVICE Z JÁNSKÝCH LÁZNÍ

19. 7. 2017

lp_jl_2017.jpgVážení přátelé vítejte,

začíná 40. ročník Lázeňského poháru, který se vrací "domů". Záměrně jsem použil uvozovky, protože "lázeňák" je doma všude u svých pořadatelů, kteří se o něj láskyplně starají. Spíše se tedy vrátil na místo svého narození. Já jsem se poprvé setkal s turnajem v roce 1999 v železnici. Tenkrát jako začínající fotbalový funkcionář. Bylo mi ale hned jasné, že taková akce musí zůstat zachována., hlavně pro svůj lidský rozměr. Pořadatelé i týmy odvedly za uplynulých čtyřicet ročníků spoustu práce a patří za to všem velké díky.

Takže přátelé vítejte již po 40, tentokrát na stadionku "V klauzu", kde se po celý víkend budeme snažit zachovat vysokou společenskou i sportovní úroveň turnaje. Tak jak to bývalo i v předchozích letech. Vloni jsme se dohodli na drobných změnách v pravidlech, protože fotbal se mění stejně jako svět kolem nás. Změny budeme letos uvádět do praxe. Pokud se osvědčí, zůstanou zachovány.

Chtěl bych na tomto místě poděkovat všem, kteří se na přípravě letošního ročníku podíleli a to jak členům oddílu, tak i sponzorům, bez kterých bychom se neobešli. Doufám, že se nám podaří být výbornými hostiteli a že budete spokojeni nejen s výkony svých mužstev. Také doufám, že pod Černou horou zažijeme spoustu přátelských chvil. Skutečná lidská setkání. To bych nám přál.

Jaroslav Havlina
předseda fotbalového oddílu SK Jánské Lázně

Úvodní slovo z bulletinu k Lázeňskému poháru 2017. Více na www.lazenskypohar.cz