Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - CHUCHELNÁ

5. 4. 2018

Preview 18. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Klimkovice – TJ Spartak Chuchelná

Sobota 7.4.2018 od 15:30 hod.

chuchelna.gifPrvní jarní domácí mistrovské utkání čeká v sobotu na naše muže. Od 15:30 hod. změří síly se TJ Spartak Chuchelná. Předzápas jim od 13:00 hod. zajistí dorostenci, kteří změří síly s TJ Jiskrou Rýmařov. Zima už nás snad definitivně opustila, travnaté hřiště díky jarním teplotám a sluníčku se začíná zelenat a jarní teploty slibují i na sobotní odpoledne. Chuchelná je proslulá svými vášnivými fanoušky „ultras“, kteří dokáží potrápit kde jaké pořadatele svým povzbuzováním, vlajkami i pyrotechnikou. Uvidíme, co si připraví do Klimkovic.

Postavení obou týmů v tabulce je následující. Klimkovice mají na kontě 20 bodů za 6 výher, 2 remízy a 6 proher, celkové skóre 19:21 je řadí na 8. místo soutěže. Chuchelná je na tom o chlup hůře, má 19 bodů za 6 výher, 1 remízu a 7 porážek, skóre 20:36 je řadí na 10. místo soutěže. Dá se tak očekávat vyrovnané utkání.

V minulém kole uhráli Klimkovičtí cenou remízu 0:0 na půdě silných Kozmic. Trenér Jan Woznica po utkání litoval neproměněných šancí. „My bod z Kozmic bereme. Je to bod z venku a navíc z Kozmic se moc body nevozí, bohužel jsme měli mít všechny tři a hráči to po zápase cítili úplně stejně. Po opatrném začátku z obou stran, jsme měli mírnou převahu a měli jsme tam dost zajímavých situaci, bohužel jsme vytěžili jen tyč, u dalších příležitostí chyběla lepší finální přihrávka. Ve druhém poločase šla s přibývajícím časem a těžším terénem kvalita naši hry trochu dolů, přesto jsme měli dostatek příležitostí, strhnout utkání na svou stranu, bohužel se to nepovedlo." Chuchelná v minulém kole dostala na svém hřišti naloženo 0:5 od Strahovic a tak má určitě co napravovat.

Podzimní utkání těchto soupeřů, které se hrálo v Chuchelné, skončilo jednoznačným vítězstvím Klimkovic v poměru 4:0. O naše branky se postarali Marek Lubojacký, Rosťa Švec, Jarda Bednář a David Vostárek. Reportáž z tohoto podzimního utkání naleznete na tomto odkazu: http://www.tjklimkovice.cz/clanky/novinky/muzi-i-nadale-drzi-neporazitelnost.html.   

Další příchutí tohoto utkání bude oficiální loučení s aktivní hráčskou kariérou Honzy Švábíka, kterému zdravotní stav nedovoluje dále pokračovat. Bude připraven do hry a snad mu výsledek a soupeř dovolí se rozloučit v závěrečných minutách na hřišti.  

Jak toto utkání dopadne? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Grilované klobásky, čepované pivo, krásné počasí a sportovní zážitek, to vše na vás bude čekat. Přijďte naposled zatleskat Honzovi Švábíkovi na fotbalový trávník.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!