Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

ROZPISY MISTROVSKÝCH ZÁPASŮ - PODZIM 2017

2. 8. 2017

bez-nazvu.png

MUŽI Krajská soutěž 1.B třída sk.B MSKFS IS FAČR Rozpis
DOROST Krajská soutěž sk.A MSKFS IS FAČR Rozpis
ŽÁCI Městská soutěž 6+1 MěFS IS FAČR Rozpis
PŘÍPRAVKA TOP U11 Městský přebor MěFS IS FAČR Rozpis

Rozpis mistrovských utkání všech týmů TJ Klimkovice - PODZIM 2017

 

Generálka příliš nevyšla - marodka se rozšiřuje

8. 8. 2017

Přípravné utkání
6.8.2017 TJ Klimkovice - FC Libhošť (1.A) 2:5
Branky Klimkovic: Strnka, Klemiš
Sestava Klimkovic: Bača - Woznica, Procházka, Bartoš, Bednář - Švec, Drábek(46. Strnka) - Vostárek (65. Zbořil), Ambros, Klemiš - Lubojacký, trenér Jan Woznica a Rostislav Švec

Nedělní utkání s Libhoští mělo pro nás být generálkou na první mistrovské utkání, bohužel z důvodu zranění a jiných absencí chybělo 10 hráčů a tak jsme nastoupili v hodně kombinované sestavě. Úvodní půlhodinu jsme drželi se soupeřem hrajícím 1.A třídu krok. Dokonce po přihrávce Rosti Švece skóroval Michael Klemiš, jeho branka však pro ofsajd nebyla uznána. Poté ale právě Michael ztratil míč a brejk zakončili hosté gólově. Ještě do poločasu se prosadili jednou po výstavní ráně a poločas tak byl 0:2. Hned na začátku druhé půle jsme v nadějně rozjeté akci opět hloupě ztratili míč a Libhošť z brejku znovu trestala. Naši hráči se dočkali o pár minut později. Také hostující obrana vyrobila hrubku a připravila tak na zlatém podnose gól pro dorostence Vaška Strnku. Na pokus o zdramatizovaní výsledku našim hráčům už ale síly nezbývali, naopak Libhošť podnikala útočné výpady a dva z nich se, opět po zbytečných ztrátách ujaly. Na konečných 2:5 upravil Michael Klemiš, který zakončil brejkovou akci.

Utkání hodnotil trenér Jan Woznica: "Na dnešním utkání není moc co hodnotit, opět nám chybělo množství hráčů, hlavně vinou zranění, že jsem to ještě nezažil. Sestavu jsme museli různě lepit, dokonce i já jsem musel do hry. První půlhodinu, to mělo ještě jakž takž parametry, pak se ale začala projevovat únava a z toho pramenily chyby, kterých bylo moc. Vždyť na čtyři branky jsme soupeři prakticky sami nahráli. Tento týden už se však zapojí hráči, kteří poslední dobou chyběli a stále pracujeme na příchodu hráčů, takže na první utkání budeme připraveni."

 

PREVIEW: KLIMKOVICE-DARKOVICE

11. 8. 2017

Preview 1. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Klimkovice – FK Darkovice

Sobota 12.8.2017 od 17:00 hod.

muzi-darkovice.jpg

Ani jsme se nenadali a už nám zase startuje kolotoč fotbalových soutěží. Letní pauza je velmi krátká a už tuto sobotu vstoupí naši hráči do nové krajské soutěže, kam po jarním triumfu v Ostravské soutěži, postoupili. Prvním soupeřem jim budou na domácím hřišti v Klimkovicích FK Darkovice.

Letní příprava se nedá označit zrovna za vydařenou. 6. místo na Lázeňském poháru a dvě porážky v přípravných utkáních (Polanka 1:2, Libhošť 2:5), jsou jen tím drobným nedostatkem, hlavní problémy způsobily zranění, kdy v jednu dobu měli trenéři na marodce i 10 hráčů. S tím se ale nedá nic dělat a museli se s tím trenéři nějak popasovat. Na první duel soutěže ale budeme připraveni. Marodi už se pomalu vracejí do tréninku a mají o to větší chuť se ukázat.

Náš soupeř FK Darkovice je stálicí krajské soutěže 1:B třídy sk.B. V konečné tabulce loňského ročníku jim patřila 8. příčka, když z 26 zápasů 9x vyhráli, 8x remizovali a 9x odcházeli poraženi. Nastříleli celkem 44 branek a 39 jich inkasovali.

Poslední vzájemný duel se odehrál 3. května 2014 na hřišti v Klimkovicích a ten duel zvládly lépe Klimkovice, když zvítězily 2:1 po dvou trefách Michala Bači.

Jak dopadne utkání tentokrát? Sobotní odpoledne, čepované pivo a skvělý fotbal. Co víc si přát?!

Přijďte podpořit naše hráče při vstupu do nové sezóny v nové soutěži!

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".

V předzápase, který se hraje od 14:30 hod. se také v prvním mistrovském zápase sezóny představí naši dorostenci v souboji s FC Dolní Benešov.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

 

VÝSLEDKY 2017/2018

11. 8. 2017

 

DOROST OPĚT DOPLATIL NA NEDISCIPLINOVANOST

13. 8. 2017

AUTOCONT Krajská soutěž sk. A - starší dorost U19
Sobota 12.8.2017 TJ Klimkovice - FC Dolní Benešov (1:3) 1:4
Branky: 6. Mirga Miroslav - 25. a 45. Mlýnek, 36. vlastní, 50. Petrák
Červené karty: 56. Mirga Miroslav, 83. Strnka Václav
Sestava Klimkovic: Hutník - Valder, Mareth, Křenek, Gelnar D. - Sikora, Mirga, Böhm, Tomášek D. - Strnka, Kváš, trenér Jiří Chorvatovič

Hloupými chybami a hlavně nedisciplinovaností se sami hráči připravili o lepší výsledek, možná i o vítězství. Vstup do utkání se vyvedl na výbornou. už v 6. minutě otevřel skóre Mirek Mirga a vše vypadlo, že je na dobré cestě ke třem bodům. Pak se hráči začali věnovat jiným činnostem než hře a většinu času trávili diskuzí s rozhodčím a provokováním hráčů soupeře. Jen svou vlastní hloupostí tak přišli možná o vítězství, ale hlavně také o dva hráče minimálně pro příští utkání. Nevíme, co komu chtějí svým vystupováním dokazovat, ale takto akorát oslabí svůj tým a sobě a klubu dělají ostudu. Je to k zamyšlení, druhým rokem po sobě je dorost nejtrestanějším týmem soutěže a v prvním kole nového ročníku hned obdrží 2 červené karty.  

 

VSTUP DO SEZONY NA VÝBORNOU

14. 8. 2017

CANIS 1.B třída sk.B (krajská soutěž) - muži
Sobota 12.8.2017 TJ Klimkovice - FK Darkovice (1:0) 2:0
Branky: 38. Vostárek, 66. Šot
Sestava Klimkovic: Bača - Klemiš (84. Zbořil), Bednář, Šot, Teichmann - Komár V. - Lubojacký, Ambros, Švec, Vostárek (78. Drábek) - Čavoj

Ostatní výsledky soutěže: Dolní Lhota - Ostrava-Jih 1:3, Velká Polom - Kozmice 1:3, Vřesina - Chuchelná 6:0, Strahovice - Šilheřovice 6:2, Hať - Bohuslavice 2:2, Píšť - Petřvald 1:1

Vstup do nové sezóny v krajské soutěži se našim mužům vydařil na jedničku. V prvním utkání přivítali na vlastní půdě hosty z Darkovic a i přes úvodní drobnou nervozitu si s utkáním poradili a vyhráli 2:0...

[pokračování zde]

 

SESTŘIH: TJ Klimkovice - FK Darkovice

16. 8. 2017

Díky spolupráci s LTV Klimkovice a také z důvodu, že utkání v krajské soutěži už musí být nahrávána vám nyní můžeme po každém domácím utkání poskytnout novinku v podobě sestřihu nejzajímavějších momentů utkání.

 

PREVIEW: ŠILHEŘOVICE - KLIMKOVICE

18. 8. 2017

Preview 2. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Sokol Šilheřovice - TJ Klimkovice

Neděle 20.8.2017 od 17:00 hod.

muzi-silherovice.jpg

Po úspěšném domácím vstupu do soutěže čeká na naše muže v neděli první venkovní zápas v krajské soutěži 1.B třídě sk.B. Hostitelem jim bude TJ Sokol Šilheřovice, dlouhodobý účastník této soutěže. Když se řeknou Šilheřovice, každý si hned vybaví golf, zámek nebo protitanková opevnění. Ale v Šilheřovicích stojí za zmínku i tamní fotbalový stadion, který se může pyšnit dvěma travnatými hřišti, které v letní přestávce využíval ke svým tréninkům i FC Baník Ostrava.

V minulém kole naši hráči přivítali v premiérovém zápase nové soutěže soupeře z Darkovic a v celku bez větších problémů zvítězili 2:0, když se o naše branky postarali David Vostárek a Vláďa Šot. Kádr se dal zdravotně do pořádku a krom dlouhodobě zraněného Matěje Kovala, má trenér k dispozici už všechny hráče.

Za to Šilheřovice v minulém víkendu nevstoupily do soutěže zrovna šťastně a v utkání, které hrály ve Strahovicích, prohrály vysoko 2:6. Toto zaváhání budou chtít ale určitě napravit právě v tomto pro ně domácím duelu. TJ Sokol Šilheřovice jsou stálicí krajské soutěže 1.B třídy sk.B. V konečné tabulce loňského ročníku jim patřila 6. příčka, když z 26 zápasů 12x vyhráli, 5x remizovali a 9x odcházeli poraženi. Nastříleli celkem 51 branek a 48 jich inkasovali.

Poslední vzájemný duel se odehrál 27. dubna 2014 na hřišti v Šilheřovicích, kde jsme podlehli vysoko 5:2. O naše branky se tehda postarali David Vostárek a Karel Konečný. Doufejme, že se historie nebude opakovat a Klimkovice si z půdy Šilheřovic odvezou nějaký ten bod.

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 15:30 hod. od Klimkovické sokolovny. Autobus je i pro fanoušky zdarma!

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

 

DOROST SLOŽIL ÚSPĚŠNĚ REPARÁT

20. 8. 2017

AUTOCONT Krajská soutěž sk. A - starší dorost U19
Sobota 19.8.2017 FC Heřmanice Slezská - TJ Klimkovice (0:2) 0:6
Branky: 11., 51., 58. a 75. Bednář, 43. Mirga J., 88. Böhm
Sestava Klimkovic: Hutník - Valder, Mareth, Křenek, Gelnar D. - Tomášek D. (35. Poloch), Mirga J., Balog, Böhm - Bednář, Kváš, trenér Jiří Chorvatovič

Úspěšný reparát po nepovedeném minulém domácím zápase složili dorostenci v Heřmanicích. V deštivém počasí si bez problému poradili s domácími. Zejména se dařilo Jardovi Bednářovi, který zaznamenal 4 branky. Jen tak dále!  

 

MUŽI PŘIŠLI O VÍTĚZSTVÍ AŽ V ZÁVĚRU

21. 8. 2017

CANIS 1.B třída sk.B (krajská soutěž) - muži
Neděle 20.8.2017 TJ Sokol Šilheřovice - TJ Klimkovice (0:1) 1:1
Branky: 86. Redzina – 16. Bednář
Červená karta: 58. Teichmann
Sestava Klimkovic: Bača - Švábík, Bednář, Šot, Teichmann - Komár V. – Lubojacký (46. Drábek), Švec, Vostárek (77. Konečný), Klemiš – Čavoj, trenér Jan Woznica

Ostatní výsledky soutěže: Kozmice - Strahovice 1:3, Petřvald - Vřesina 2:5, Darkovice - Hať 1:1, Ostrava-Jih - Píšť 3:2, Bohuslavice - Dolní Lhota 4:1, Chuchelná - Velká Polom 2:3

Tabulka soutěže: https://souteze.fotbal.cz/turnaje/table/493293b1-1c1d-4bfa-93b2-a165073cc0cb

Naši muži nastoupili v neděli na výborně připraveném hřišti v Šilheřovicích proti domácímu mužstvu. To sice v minulém kolo prohrálo na půdě Strahovic 6:2, nicméně v loňské sezóně skončilo na 6. místě, kádr zůstal prakticky nezměněn a v jejich prvním domácím utkání se dal očekávat těžký zápas...

[pokračování zde]

 

PREVIEW: KLIMKOVICE - KOZMICE

25. 8. 2017

Preview 3. kola CANIS 1.B třída sk.B: TJ Klimkovice – TJ Sokol Kozmice

Neděle 27.8.2017 od 17:00 hod.

muzi-kozmice.jpg

Netradičně v neděli se představí naši muži na domácím hřišti v souboji s TJ Sokol Kozmice. Vstup do soutěže se nám vydařil a tak doufáme, že i do třetice budeme úspěšní a Klimkovický stadion bude nedobytnou tvrzí. Překazit se nám to pokusí TJ Sokol Kozmice, tradiční ambiciózní účastník této soutěže.

V minulém kole naši hráči přivezli bod ze hřiště Šilheřovic za remízu 1:1. Naší branku vstřelil Jarda Bednář, bohužel soupeři se podařilo těsně před koncem vyrovnat. Navíc červenou kartu v tomto utkání vyfasoval Jirka Teichmann, což znamená automaticky stop pro utkání s Kozmicemi. „Jsme nováčkem soutěže, takže ke každému soupeři přistupujeme s pokorou a respektujeme jeho sílu, ale dnes jsme tady dva body ztratili.“, konstatoval po utkání trenér Jan Woznica. Po dvou odehraných utkáních tak máme na kontě 4 body a skóre 3:1, což v tabulce stačí na 5. místo. Kádr je zdravotně v pořádku, na marodce zůstává jen dlouhodobě zraněný Matěj Koval. Bohužel nás postihly jiné absence ve formě disciplinárního trestu pro Jirku Teichmanna a na dovolenou odcestovali Michael Klemiš a Jakub Drábek. „Máme čtyři body ze dvou utkání, což není strašné a příští týden i přes nějaké očekávané absence, budeme chtít doma získat další body.", doplnil Honza Woznica.

Náš soupeř TJ Sokol Kozmice vydoloval s úvodních dvou kol 3 body, když nejdříve vyhráli ve Velké Polomi 3:1 a následně stejným výsledkem podlehli doma Strahovicícm. V tabulce jsou tedy o bod za našim týmem na 6. příčce. V minulém ročníku 1.B třídy skončily Kozmice na 5. místě, se ziskem 44 bodů za 14 výher a dvě remízy, celkové skóre 59:46.

Jste zvědaví, jak se povede našemu týmu ve druhém domácím utkání?

Přijďte podpořit naše hráče!

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".

Novinkou bude i změna čepovaného piva. Kdy v rámci akce Kopeme za fotbal, bude na čepu GAMBRINUS NEPASTERILIZOVANÁ 10°, přijďte ochutnat.

V předzápase, který se hraje od 14:30 hod. se představí naši dorostenci v souboji s Fotbal Studénka.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

 

DOROST PORAZIL STUDÉNKU

27. 8. 2017

AUTOCONT Krajská soutěž sk. A - starší dorost U19
Neděle 27.8.2017 TJ Klimkovice - Fotbal Studénka (2:0) 3:1
Branky: 14. (p) a 62. Strnka, 35. Mirga M. - 47. Capovský
Červená karta: 93. Mirga M.
Sestava Klimkovic: Hutník - Sikora, Mareth, Křenek, Gelnar D. - Tomášek D. (25. Hurník F.), Mirga M., Balog, Böhm - Strnka, Kváš (46. Mirga J.), trenér Jiří Chorvatovič

Sympatickým výkonem, korunovaným pěknými brankami se v sobotu prezentovali naši dorostenci v domácím duelu se Studenkou. Do vedení šli ve 14. minutě, kdy bezpečně proměnil penaltu Vašek Strnka. Na rozdíl dvou branek zvyšoval po krásné individuální akci Mirek Mirga. Těsně po přestávce Studénka snížila, ale v 62. minutě se hlavou trefil opět Vašek Strnka. Škoda, posledních minut utkání, kdy se zcela zbytečně, po klukovském odkopnutí míče, nechal vyloučit Mirek Mirga a oslabil svůj tým minimálně pro středeční derby s Polankou.

Krajská soutěž sk. A - DOROST U19
Středa 30.8.2017 od 17:00 hod., hřiště Klimkovice
TJ Klimkovice - FK SK Polanka

 

MUŽI SI PORADILI S KOZMICEMI

28. 8. 2017

CANIS 1.B třída sk.B (krajská soutěž) - muži

Neděle 27.8.2017 TJ Klimkovice - TJ Sokol Kozmice (0:0) 1:0
Branka: 49. Švec
Sestava Klimkovic: Bača - Knopp, Bednář, Šot, Švábík - Komár V. – Konečný, Švec, Ambros, Vostárek (75. Chobot) – Lubojacký (87. Strnka), trenér Jan Woznica

Ostatní výsledky soutěže: Petřvlad - O-Jih 4:2, Dolní Lhota Darkovice 1:2, Vřesina - Velká Polom 3:1, Strahovice - Chuchelná 4:2, Píšť - Bohuslavice 2:0, Hať - Šilheřovice 0:5

Tabulka soutěže: https://souteze.fotbal.cz/turnaje/table/493293b1-1c1d-4bfa-93b2-a165073cc0cb

Netradičně v neděli jsme přivítali na domácím hřišti hosty z Kozmic. Hosté patří tradičně k ambiciózním celkům naší soutěže a každoročně jsou adepti na postup, nejinak je tomu i letos. Před utkáním naše mužstvo sužovala řada absencí. Za červenou kartu z minulého utkání chyběl Jirka Teichmann, Michael Klemiš a Kuba Drábek jsou na dovolené a den před utkáním skolila viróza Filipa Čavoje...

[pokračování zde]

 

SESTŘIH: TJ Klimkovice - TJ Sokol Kozmice

30. 8. 2017

Sestřih nejzajímavějších momentů utkání mužů TJ Klimkovice - TJ Sokol Kozmice.

 

DOROST OVLÁDL DRAMATICKÉ DERBY

30. 8. 2017

AUTOCONT Krajská soutěž sk. A - starší dorost U19
Středa 30.8.2017 TJ Klimkovice - FK SK Polanka (3:0) 5:4
Branky: 10. a 84. Böhm, 33. a 64. Strnka, 41. Bednář - 51. a 67. Mikoláš, 57. Stoklasa, 59. vlastní
Sestava Klimkovic: Hutník - Hurník, Mareth, Křenek, Gelnar D. - Tomášek D. (34. Fitřík), Bednář, Sikora, Böhm - Strnka, Kváš, trenér Jiří Chorvatovič

Po prvním poločase to vypadalo, že derby bude mít jasného favorita. Ve druhém poločase ovšem uspokojeni hráči Klimkovic polevili a ze zápasu bylo drama až do konce. O vítězství Klimkovic tak nakonec rozhodla branka Jakuba Böhma šest minut před koncem utkání.

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky