Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÁČKO PŘED STARTEM SOUTĚŽE

8. 8. 2018

Již tuto neděli, 12.8.2018 v 17:00 hod., vstoupí naši muži "A" do nového soutěžního ročníku 2018/19 zápasem na hřišti soupeře TJ Sokol Šilheřovice. Pro hráče i fanoušky je na toto utkání vypravován autobus, který odjíždí v 15:30 hod. od Klimkovické sokolovny. Jste srdečně zváni, aby jste přišli zahájit novou sezónu společně s hráči.

Po úspěšném minulém soutěžním ročníku, kdy jsme jako nováček 1.B třídy obsadili velmi lichotivé 4. místo, nebyly důvody k závratným změnám v kádru či na trenérských postech. Trenérem tak nadále zůstává Jan Woznica, asistentem Rostislav Švec a vedoucím mužstva Jan Lubojacký. Některé okolnosti si ovšem vyžádaly změny v hráčském kádru. Jirka Teichmann a Daniel Knopp na vlastní žádost ukončili aktivní kariéru v "áčku" a přesunuli se do nově vznikajícího "béčka". David Vostárek a Kája Konečný zase minimálně do konce září budou absentovat z důvodu zahraniční stáže. Martin Rulíšek ukončil působení v našem týmu a vrátil se zpět do FC Bílovec. Na tyto absence muselo být reagováno, a tým musel být doplněn, aby jsme se nepotýkali, tak jako před rokem na podzim, s problémem nedostatku hráčů. Nově na soupisku áčka tak přibyli tito hráči: Bajgar Jiří a Vašek Strnka (oba z dorostu), Drábek Jakub (návrat ze zahraničí), Černý Denis (FC Vratimov), Mikoláš Daniel (FC Hlučín), Moučka Matěj (FC Bílovec), Niemczyk Jiří (SK Brušperk). V průběhu následujících týdnů, vám tyto hráče představíme podrobněji formou rozhovorů.

Kádr mužů "A" pro následující sezónu:

Brankáři: Bača Michal, Černý Denis, Sikora Vojtěch,

Obránci: Bednář Jaroslav, Drábek Jakub, Jonek Jakub, Krpelík Radim, Lubojacký Marek, Šot Vladimír, Švec Rostislav,

Záložníci: Bajgar Jiří, Borgosz Vojtěch, Chobot Adam, Klemiš Michael, Konečný Karel, Niemczyk Jiří, Sáblík Jakub, Vaněk Jan, Vostárek David,

Útočníci: Gelnar Jan, Mikoláš Daniel, Moučka Matěj, Strnka Václav.

V případě větších absencí, budou pro doplnění "áčka" připraveni hráči širokého kádru "béčka" a zase naopak, herně nevytížení hráči "áčka" budou k dispozici "béčku".