Jdi na obsah Jdi na menu
 


BEZBRANKOVÁ REMÍZA ÁČKA

Krajská soutěž CANIS 1.B třída sk. B - muži
Sobota 11.5.2019
TJ Klimkovice - TJ Spartak Chuchelná (0:0) 0:0

Sestava Klimkovic: Bača - Krpelík (77. Bajgar), Bednář, Šot, Niemczyk - Sáblík (46. Borgosz) - Konečný (46. Židek), Gelnar, Vaněk (81. Drábek), Vošvrda - Brachtl (60. Mikoláš), trenér Jan Woznica.

Tabulka soutěže: ZDE

Muži v sobotním utkání ztratili další důležité body v souboji o čelo tabulky a doma pouze remizovali s Chuchelnou 0:0.

Vstup do zápasu byl dobrý a do tří minut jsme měli dvě velké šance, ale ani Gelnar ani Vošvrda nemířili přesně. Do desáté minuty se ve velmi dobrých pozicích ocitli Brachtl a Vošvrda, jenže první přestřelil a druhý netrefil dobře míč. Poté přišla, po nedorozumění v obraně, jediná šance hostí v utkání, hostující útočník přehodil vybíhajícího Baču, ale míč šel vedle brány. V další části poločasu nechali svými střelami hostujícího brankáře vyniknout, dvakrát Sáblík, Vaněk a v dobré příležitosti zakončoval Brachtl mimo. Druhá půle byla to samé v bleděmodrém. Hned na začátku hlavičkoval ve stoprocentní šanci Vošvrda přímo do brankáře. Po individuální akci nepřekonal brankáře ani Brachtl ani střelou ze střední vzdálenosti Borgosz. Neujala se ani střela Židka a před bránou v dobré pozici trefil špatně míč Gelnar. Závěrečná pětiminutovka přinesla další velké šance. Šotův přímý kop z pětadvaceti metrů se od břevna odrazil těsně před brankovou čáru a obránci jej odklidili do bezpečí. Vzápětí po centru z pravé strany v obrovské šanci minul Gelnar. V poslední minutě vytáhl hostující brankář zákrok zápasu proti střele Mikoláše, kterou vyškrábl na roh a z něj hlavičkoval nad bránu Bednář. Zápas tak skončil i přes velké množství šancí bezbrankovou remízou.

Hodnocení trenéra Woznicy: "Předchozí dva zápasy nás trápilo, že i přes špatnou hru, soupeře přehrajeme, ale nejsme schopni se dostat pořádně do šance. Dneska to zase nebyla žádná herní hitparáda, ale soupeře přehrajeme, tentokrát si vytvoříme šancí pomalu na dva zápasy a nic z toho. Tenhle zápas bohužel jen dokumentuje naše prozatímní jarní rozpoložení. Na podzim bychom takový zápas 6:0 vyhráli, teď nám to nejde. Přitom na zápas se nachystáme dobře, rozcvička měla tempo, úvodních deset minut bylo skvělých, mohli jsme dát minimálně tři branky, jenže nedali a už se to s námi zase vezlo. Bohužel, pokud z osmi zápasů uhrajeme osm bodů, nemůžeme pomýšlet a ani si nezasloužíme být na špici. Nic ale nebalíme, chceme skončit co nejlépe a dokud bude, byť jen teoretická šance, porveme se o ní, jen to chtění musíme převést na hřiště."