Jdi na obsah Jdi na menu
 


FOTBALOVÝ KEMP MLÁDEŽE TJ KLIMKOVICE

25. 7. 2018

fotbalovy-kemp-2018.jpg

Ve dnech 29.6. - 1.7.2018 proběhl v areálu sokolovny a hřiště TJ Klimkovice již 4. ročník víkendového fotbalového kempu mladší a starší přípravky žáků. Účast v letošním roce byla opět hojná, celkem se kempu zúčastnilo 25 kluků. Program fotbalového kempu se po celou dobu nesl ve svižném tréninkovém tempu. Kluky čekal vždy ranní a odpolední dvoufázový trénink s pauzami pro dodržení správného pitného a stravovacího režimu pro malé sportovce. Na jídlo (obědy a večeře), jsme jako každoročně chodili do restaurace „Růžovka“ naproti sokolovny, kde nás vždy čekala teplá jídla, v kvalitě dosahující úrovně „jako od maminky“. Klukům i realizačnímu týmu jídlo moc chutnalo a tak máme pro příští rok v tomto směru opět jasno.
Páteční program byl doplněn přátelským posezením s rodiči, kterých se vzhledem k počtu zúčastněných kluků sešlo hodně, za což jsme velmi rádi a tímto jim děkujeme. Rodiče byli detailně obeznámeni s průběhem a výsledky turnajů a utkání uplynulé zimní a jarní sezóny. Poté dostali možnost předvést svým dětem, jak ovládají kopací techniku a jak si „rozumí“ s míčem. Byly pro ně připraveny fotbalové soutěže a to zvlášť pro tatínky a zvlášť pro maminky. Samozřejmě s cenami pro první tři umístěné v každé kategorii a soutěži.
V sobotní podvečer, dříve než ulehli ke spánku ve velké tělocvičně sokolovny, měli kluci možnost sledovat fotbalové utkání probíhajícího MS ve fotbale, promítaného na stěnu sálu sokolovny projektorem.
V nedělní odpoledne byl kemp zakončen dvěma přátelskými utkáními s týmy starší a mladší přípravky ŠSK Bílovec. I přesto, že měli „naši“ kluci v nohách náročné tři dny tréninků, brali tyto zápasy velice vážně a zodpovědně a bylo vidět, že se snaží zúročit to, co se v průběhu sezóny a na tomto fotbalovém kempu naučili. Bylo radost se na naše malé klimkovické fotbalové naděje dívat a i když zejména u těch mladších nešlo nikomu o konečné skóre, nadšení, zápal a radost ze hry byly ukázkové. Po těchto závěrečných přátelských utkáních , které byly doprovázeny skvělou a hojnou rodičovskou kulisou čekalo na všechny zúčastněné ještě kvalitní občerstvení, dárky v podobě různých sladkostí a drobných upomínkových předmětů.
Bylo potěšením sledovat, jak kluci po sbalení všech osobních věcí s prostorů sokolovny, ihned sdělují s rozzářeným výrazem v obličeji rodičům své zážitky a dojmy z tohoto kempu.
Jsme moc rádi, že kromě bohatých zážitků z tohoto víkendu si díky sponzorům mohli kluci odnést také kromě drobných dárků i kompletní sadu dresů s potiskem pro všechny přítomné.
Letošní ročník tohoto již tradičního fotbalového kempu se opět vydařil, a to jak po stránce sportovní a organizační, tak i počasí, které nelze z naší strany ovlivnit, nám zůstalo po celou dobu nakloněno a mohli jsme veškeré aktivity uskutečnit na kvalitním travnatém hřišti TJ Klimkovice.
Poděkování patří samozřejmě celému organizačnímu týmu (trenéři, asistenti a zdravotnice), tak i sponzorům, rodičům a hlavně zúčastněným klukům za bezproblémový průběh tohoto sportovního víkendu.
Již nyní se všichni těšíme na další ročník tohoto fotbalového kempu a věříme, že v příštím roce bude účast opět hojná a začátek prázdnin si všichni společně užijeme.

Více fotografii z Fotbalového Kempu 2018 na https://tjklimkovice.rajce.idnes.cz/2018_Fotbalovy_kemp_pripravky_30.6.-2.7.2018/

Za TJ Klimkovice, trenéři přípravek Radim Homola a Karel Pokorný