Jdi na obsah Jdi na menu
 


HONZO, AŤ SE DAŘÍ!

10. 4. 2018

30227076_1996410743957620_8715566688965230592_n.jpg

V osmdesáté sedmé minutě utkání mužů TJ Klimkovice - TJ Spartak Chuchelná přišel velký okamžik pro Honzu Švábíka. Půl roku poté, co vyhrál svůj boj o život, nastoupil na poslední tři minuty v kariéře do mistrovského fotbalového utkání, aby si naposledy vychutnal zápasovou atmosféru a rozloučil se na hřišti.

"Tak a je to tady, dnes jsem naposledy obul kopačky, navléknul dres a šel hrát zápas s kluky, díky kterým jsem pořád zde, děkuji vám, že jste mi dali možnost se s vámi dostatečně rozloučit a sdílet s vámi na hřišti ještě poslední minuty na tom zeleném pažitu. Jsem za to nesmírně vděčný. Bohužel jedna etapa končí a druhá se začíná rýsovat, nelituji toho, i když jsem ještě hodně mladý, zdraví je jenom jedno a za tu dobu jsem zažil a odehrál spoustu zápasů na které budu s nostalgií vzpomínat. Jsem rád, že mě fotbal naučil bojovnosti a že jsem také tuto vlastnost přenesl do osobního života. Díky za to, že mi fotbal dal možnost poznat nespočet lidí, kteří mi hodně dali. Děkuji všem trenérům a klukům s kterými jsem se setkal a mohl se od nich učit, bylo mi potěšením s vámi všemi hrát.", okomentoval svou fotbalovou derniéru Honza.

Za klub TJ Klimkovice mu přejeme hodně štěstí a hlavně zdraví v dalších etapách jeho života a věříme, že u fotbalu a třeba i Klimkovického zůstane nadále jako fanoušek, možná i trenér, či funkcionář... HONZO, HODNĚ ZDARU!