Jdi na obsah Jdi na menu
 


KÁDR MUŽŮ TJ KLIMKOVICE – JARO 2018

26. 3. 2018

Start jarní části soutěže mužů už je ne za, ale před dveřmi, přestupové období pomalu končí (31.3.) a tak je čas představit kádr mužů TJ Klimkovice, který bude bojovat o mistrovské body v jarní části soutěže. Změn, chtěných nebo vynucených bylo během dlouhé zimní přestávky docela dost, další už se ale neočekávají.

Brankáři: Bača Michal, Sikora Vojtěch,
Obránci: Bednář Jaroslav, Knopp Daniel, Krpelík Radim, Šot Vladimír, Teichmann Jiří,
Záložníci: Borgosz Vojtěch, Chobot Adam, Konečný Karel, Švec Rostislav, Vaněk Jan, Sáblík Jakub, Komár Vítězslav, Rulíšek Martin,
Útočníci: Gelnar Jan, Lubojacký Marek, Vostárek David, Jonek Jakub.
Trenér: Woznica Jan, asistent: Švec Rostislav, vedoucí družstva: Lubojacký Jan

Přišli - nové tváře: Gelnar Jan (přestup, jako volný hráč z FC Ova-Jih), Vaněk Jan (přestup z FC Bílovec), Borgosz Vojtěch (přestup z FK SK Polanka), Krpelík Radim ("hostování" z TJ Sokol Hrabová), Jonek Jakub (přestup, jako volný hráč z FK Bospor Bohumín), Sáblík Jakub ("hostování" z MFK Vítkovice), Rulíšek Martin ("hostování" z FC Bílovec).

Odešli, ukončili/přerušili kariéru: Ambros Anestis, Švábík Jan (ukončení kariéry ze zdravotních důvodů), Čavoj Filip, Gazda Jakub, Zbořil Petr (z pracovních důvodů), Klemiš Michael (práce mimo region), Drábek Jakub (studium v zahraničí), Koval Matěj, Šablatura Jakub (dlouhodobé zranění), Larisch René ("hostování" v FK SK Polanka „B“).