Jdi na obsah Jdi na menu
 


MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ V SOUVISLOSTI S KORONAVIREM

11. 3. 2020

V reakci na vyjádření bezpečnostní rady státu jsme nuceni začít řešit možné scénáře. Vnímáme závažnost situace, ale zároveň nechceme ukvapeným rozhodnutím uvrhnout naše členy do izolace.

Dle mimořádného opatření Ministerstva Zdravotnictví:

„Zakazují se s účinností ode dne 10. března 2020 od 18:00 hod. divadelní, hudební, filmová a další umělecká představení, sportovní, kulturní, náboženské, spolkové, taneční, tradiční a jim podobné akce a jiná shromáždění, výstavy, slavnosti, poutě, ochutnávky, trhy a veletrhy, a to jak veřejné, tak soukromé, s účastí přesahující ve stejný čas 100 osob, a to do odvolání tohoto mimořádného opatření. Tento zákaz se nevztahuje na schůze, zasedání a podobné akce ústavních orgánů, orgánů veřejné moci, soudů a jiných veřejných nebo soukromých osob (např. valná hromada akciové společnosti), které se konají na základě zákona.“

1. FOTBALOVÝ PLES „na druhý pokus“ – vzhledem k výše uvedenému textu, se akce RUŠÍ! Pořadatelům jiná možnost nezbyla, k dnešnímu dnu máme prodáno celkem 150 ks vstupenek, čili hranice 100 osob včetně pořadatelů byla vysoce překročena. V tuto chvíli vyzýváme majitele vstupenek, aby nás kontaktovali na telefonním čísle 603 574 799, a peníze jim budou vráceny. Pořadatelé se zabývají myšlenkou uspořádání letního karnevalu.

2. TRÉNINKOVÝ PROCES VŠECH KATEGORIÍ TJ KLIMKOVICE – pokud nedojde k vývoji situace, pro aktuální týden i nadále platí všechny tréninky a zápasy. Trénujeme a hrajeme v malých skupinách do 20 osob, kterým bychom ve většině případů stejně nedokázali zabránit ve vzájemném kontaktu. O aktuálním tréninkovém plánu Vás budou informovat trenéři jednotlivých kategorií. Ale vzhledem k uzavření tělocvičen i v ZŠ, přesouváme již nyní veškerou tréninkovou činnost na travnaté hřiště k sokolovně. Pro další vývoj budeme rozhodovat dle přístupu rodičů, reálné docházky a aktuální situace.

3. SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ ORGANIZOVANÉ KFS NEBO OFS – soutěžní utkání se neruší a pořadatel utkání (domácí klub), je povinen zabezpečit, že se soutěžního utkání nezúčastní více než 100 osob. Čili soutěže startující v následujících 14 dnech budou prozatím probíhat dle aktuálního rozpisu utkání.

Výbor TJ Klimkovice, z.s.