Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: BOHUSLAVICE - KLIMKOVICE

Preview 13. kola CANIS 1.B třída sk.B: SK Bohuslavice - TJ Klimkovice

Sobota 4.11.2017 od 14:00 hod.

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 12:15 hod. od Klimkovické sokolovny. Autobus je i pro fanoušky zdarma!

bohuslavice_klimkovice.png

Předposlední utkání podzimní části čeká v sobotu na naše muže. Po sérii dvou porážek se jim do Bohuslavic určitě nepojede s dobrou náladou, ovšem odhodlání tuto sérii přerušit jim určitě nebude chybět. Bohuslavice ovšem prokazují velkou formu. Nechme se překvapit, jak toto utkání dopadne.

V minulém kole naši muži, pro někoho možná nečekaně, podlehli doma ve vyrovnaném zápase Ostravě-Jih 1:3. Bylo to utkání plné nepřesností a chyb na obou stranách, naši ovšem udělali o dvě chyby více než soupeř a proto prohráli. Po odehraných 11 zápasech patří našim v tabulce 5. místo se ziskem 19 bodů za 6 výher (Darkovice 2:0, Kozmice 1:0, Chuchelná 4:0, Hať 2:1, D.Lhota 2:1, Píšť 2:1), 1 remízu (Šilheřovice 1:1) a 4 porážky (V.Polom 1:2, Strahovice 3:5, Petřvald 0:3, O.-Jih 1:3) a skóre 19:17. Po utkání byl trenér Jan Woznica zklamaný: "Jsem strašně zklamaný. Že to bude další těžké utkání, to jsme věděli a Ostrava to potvrdila a hrát jen dvacet minut nestačí. Mužstvo přitom nehraje pod žádným tlakem postupu nebo sestupu, a když vidím kreativitu a práci s míčem v tréninku a zápase, tak je to sto a jedna a nedokážu si vysvětlit, čím to je.“ Prohraný zápas se musí ale co nejdříve hodit za hlavu a připravit se na poslední dva zápasy podzimu. „Poslední dva zápasy nás čekají těžcí soupeři, které jsme však schopni potrápit a urvat body. Musíme však tomu věřit a být odvážní, abychom měli klidnou zimu." Trenérská dvojice se chystá soupeře překvapit. „Chce to nějaký impulz, proto v Bohuslavicích nastoupíme v úplně jiném rozestavení, které nemáme zažité vůbec, ale jsme přesvědčeni, že nám může pomoct. V pondělním a středečním tréninku, který byl pod světly na umělé trávě ve Vřesině, jsme se tomu hodně věnovali.“ Závěrem trenér odhodlaně dodává: „Jsem přesvědčený, že jak v Bohuslavicích, tak ve Vřesině se dají body urvat, ale musíme k tomu zodpovědně přistoupit.“

Náš sobotní soupeř SK Bohuslavice není tradičním účastníkem 1.B třídy. V minulosti se tento klub pohyboval nejčastěji o třídu nebo dvě výše. Tento ročník střídají Bohuslavičtí výsledky jako na houpačce. Porazí favorita soutěže, mají skalp Vřesiny i Strahovic, ale dokáží zaváhat i se slabšími týmy. Po odehraných 12 utkáních patří Bohuslavicím v tabulce 8. příčka se ziskem 17 bodů a skóre 26:27 za 5 výhry (D.Lhota 4:1, O.-Jih 4:2, Vřesina 4:3, Darkovice 3:1, Strahovice 2:1), 2 remízu (Hať 2:2, Kozmice 2:2) a 5 porážek (Píšť 0:2, Petřvald 1:3, Šilheřovice 1:2, Chuchelná 1:4, V.Polom 2:4). V utkání tak půjde o hodně, protože v případě vítězství nás Bohuslavice v tabulce mohou předstihnout.

Jak toto utkání dopadne? Pojeďte se přesvědčit na vlastní oči a podpořit naše hráče. Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!