Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: CHUCHELNÁ - KLIMKOVICE

1. 9. 2017

Preview 4. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Spartak Chuchelná - TJ Klimkovice

Neděle 3.9.2017 od 16:30 hod.

chuchelna-fans.jpg

Dosavadní průběh a vstup do sezóny se nedá hodnotit jinak, než úspěšně. Ze tří odehraných utkání, vydolovali naši borci 7 bodů. Kdo by to před startem soutěže čekal? Ale co bylo, bylo, nyní se připravujeme na čtvrtý zápas sezony, na který zajíždíme do příhraniční Chuchelné. Soupeř to je pro nás neznámý, jelikož naposledy jsme se ním utkali v soutěžním ročníku 2002/2003. Jejich facebookový profil a webové stránky ovšem napovídají, že se můžeme těšit na bouřlivou fanouškovskou atmosféru. Největším expertem na Chuchelnou v našem týmu je proto hrající asistent trenéra Rostislav Švec, který dres našeho soupeře oblékal v minulé sezóně.

V minulém kole naši hráči přivítali na svém hřišti Kozmice a po vyrovnaném zápase, kde jsme měli ovšem větší počet příležitostí ke vstřelení branky, jsme asi nakonec zaslouženě, zvítězili 1:0 po brance Rosti Švece z kraje druhého poločasu. V tabulce nám tedy patří 3. místo se ziskem 7 bodů a skóre 4:1. „Začátek soutěže se nám povedl. Sedm bodů ze tří zápasů je dobrý počin. Škoda špatné koncovky, která nás prozatím trápí, díky čemuž jsme ztratili v utkání v Šilheřovicích důležité dva body. Přístup hráčů k tréninkovým jednotkám i utkáním je zatím příkladný, což mě těší. Odměnou pro nás jsou kromě přibývajících bodů v tabulce rovněž ohlasy diváků na náš herní styl, kterým se chceme prezentovat. Poslední utkání s Kozmicemi nám ovšem ukázalo, že nesmíme usnout na vavřínech, protože je stále na čem pracovat.“, hodnotil dosavadní průběh sezony hrající asistent trenéra Rosťa Švec.

Spartaku Chuchelná se vstup do letošního ročníku příliš nevydařil. V úvodních třech kolech nezískal ani bod, kdy postupně podlehl Vřesině 0:6, Velké Polomi 2:3 a Strahovicím 4:2. To ovšem neznamená, že by nás čekal lehký soupeř. Spartak měl těžký los, ve venkovních zápasech narazil na spolufavority soutěže Vřesinu a Strahovice a v domácím zápase jen nešťastně podlehl Velké Polomi. K nadcházejícímu utkání se vyjádřil Rosťa Švec: „V Chuchelné nás rozhodně nečeká lehké utkání. Domácí mají sice na svém bodovém kontě stále nulu, ale o to těžší utkání očekávám. V jarní části jsem v jejich týmu působil, tudíž vím, že ve svém středu mají několik velice šikovných fotbalistů, které podporují výborní fanoušci. Stejně jako naše mužstvo se prozatím potýkali s různými absencemi a bude otázkou, v jaké sestavě proti nám nastoupí. Věřím, že se na utkání dobře připravíme a nebudeme odjíždět s prázdnou.“ V konečné tabulce loňského ročníku 1.B třídy obsadila Chuchelná 11. příčka, když z 26 zápasů 7x vyhráli, 7x remizovali a 12x odcházeli poraženi. Nastříleli celkem 47 branek a 64 jich inkasovali.

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 14:45 hod. od Klimkovické sokolovny. Autobus je i pro fanoušky zdarma!

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!