Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - HAŤ

29. 9. 2017

Preview 8. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Klimkovice – TJ Sokol Hať

Sobota 30.9.2017 od 15:30 hod.

sobota_hat.jpg

Klimkovičtí fanoušci se opět, po čtrnáctidenní pauze, dočkají domácího utkání. V sobotu 30. září přivítáme na svém hřišti TJ Sokol Hať. Po nespořádaných čtrnácti dnech, kdy byla obě venkovní utkání odložena z důvodu rozmaru počasí, tak budou chtít naši hráči opět využít výhodu domácího prostředí a vydolovat z utkání všechny tři body.

Posledním utkáním našich byla středeční dohrávka šestého kola v Strahovicích, kde jsme bohužel po přestřelce podlehli domácím 5:3. V tabulce soutěže nám patří 8. místo se ziskem 10 bodů a skóre 12:8 a z jedním utkáním k dobru.

Náš soupeř, TJ Sokol Hať, nevstoupil do sezony zrovna šťastně, na svém kontě má pouhé tři body za tři remízy a v tabulce mu patří předposlední 13. příčka (3 body, skóre 5:12). Její dosavadní výsledky byly následující: Bohuslavice 2:2, Darkovice 1:1, Šilheřovice 0:5, Kozmice 1:2, Chuchelná 0:0, Velká Polom 1:2. Určitě se ale nehodlá smířit se svou pozicí u dna tabulky a o body bude bojovat i v Klimkovicích.

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".  Novinkou bude i změna čepovaného piva. Kdy v rámci akce Kopeme za fotbal, bude na čepu GAMBRINUS NEPASTERIZOVANÁ 10°, přijďte ochutnat.

předzápase, který se hraje od 13:00 hod. se představí naši dorostenci v souboji s FC Ostrava-Jih.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!