Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - JISKRA HRUŠOV

4. 11. 2016

klimk-hrus.jpg

Preview 2. kolo DENÍK MěP muži: TJ Klimkovice – TJ Jiskra Hrušov

Sobota 5.11.2016 od 14:00 hod.

Dle rozlosování sice 2. kolo, ale už 12. utkání této sezony čeká naše muže v sobotu na domácím hřišti, kde jim bude soupeřem Jiskra Hrušov. Počasí už je spíše zimní než podzimní, ale věříme, že nám dovolí toto utkání odehrát. Hřiště je sice stále dosti podmočené, ale lepší už to zřejmě nebude a kdo ví, jak dopadnou osudy ještě dvou utkání, které mají být sehrány poté v následujících týdnech. Proto je docela možné, že toto utkání bude posledním v podzimní části na domácí půdě a správný fanoušek by neměl chybět, samozřejmě v tomto sychravém počasí vybaven klubovou šálou, kterou lze zakoupit v našem FAN SHOPU.

Naši muži, i přesto, že mají odehráno o jedno utkání méně než jejich soupeři, stále hájí první příčku v tabulce se ziskem 29 bodů a skóre 31:9. Náskok na druhý Slovan Ostrava se po minulém zaváhání smrsknul na pouhé 2 body. Jiskra Hrušov je ovšem také, z nevelkou ztrátou pouhých 6 bodů, na předních příčkách tabulky, konkrétně na 4. místě s 23 body za 7 výher, 2 remízy, 3 prohry a skóre 24:15. Proto se dá očekávat tuhý boj o každý míč.

„Připravujeme se na tento zápas jako na každý jiný, nezáleží, kdo stojí na druhé straně, každý soupeř je nevyzpytatelný, ať už stojí na vrchu či u dna tabulky a záleží jen na nás, jak se s tím popasujeme.  Jdeme do každého zápasu s tím, že nás čeká obtížný boj a nejinak je tomu i tentokrát. Očekávám sveřepý boj, který mohou rozhodnout maličkosti.“, připravuje hráče na zápas záložní gólman Vojta Sikora.

V minulé sezóně jsme v podobném termínu jako letos nejdříve Jiskru porazili na vlastní půdě 4:2, ale odvetné jarní utkání, které už nic neřešilo, protože se hrálo těsně před koncem soutěže, jsme na škváře v Hrušově prohráli poměrem 4:1. V konečné tabulce minulého ročníku MěPřeboru Ostrava obsadil Hrušov 6. pozici, těsně za námi. A i letos patří mezi týmy pohybující se na předních příčkách. Z 12 odehraných utkání 7 vyhráli (Vřesina „B“ 3:0, Hošťálkovice 2:0, Polanka „B“ 5:0, Koblov 2:1, Muglinov 1:0, Pustkovec 5:2, Krásné Pole 2:0), 2 remízovali (Hlubina „B“ 1:1, Rychvald 1:1) a 3 prohráli (Třebovice 1:5, Michálkovice 1:2, Slovan 0:3). Výsledky určitě budí respekt, ale věříme, že v domácím prostředí naši borci navážou na předchozí dobré výkony a vítězství zůstane doma.

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Poslední vzájemná utkání:
11.6.2016 TJ Jiskra Hrušov - TJ Klimkovice (3:0) 4:1
Branky: 21. Paťava, 27. Hudeček, 35. Pecha J., 81. Pecha D. - 50. Lubojacký M.
Sestava Klimkovic: Tomášek (22. Langer) - Močidlan, Jaroň, Knopp, Teichmann - Gazda, Glonek, Komár V., Lubojacký - Komár T., Strnka, trenér Prašivka V. ml.

7.11.2015 TJ Klimkovice - TJ Jiskra Hrušov (1:1) 4:2
Branky: 10. Šablatura, 52. a 79. (p) Kula, 57. Borski
Sestava Klimkovic: Herda - Borski, Knopp, Jaroň, Teichmann - Rašek (83. Gazda), V. Komár, Vostárek (46. Anton), Konečný - Kula, Šablatura (61. Hindulák), trenér Prašivka V. ml.