Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - RAPID MUGLINOV

6. 4. 2017

muzi-muglinov.jpg

Preview 17. kolo DENÍK MěP muži: TJ Klimkovice – SK RAPID Muglinov

Sobota 8.4.2017 od 15:30 hod.

Další z kroků za postupem, tentokrát povinných, mají hráči Klimkovic v plánu udělat v sobotu 8.4.2017 od 15:30 hod na svém hřišti v zápase s Rapidem Muglinov. Podle pohledu na tabulku by se mělo jednat o jednoznačnou záležitost, ale již několikrát jsme se přesvědčili, že na hřišti rozhodují výkony a ne papírové předpoklady. Věřme tedy, že se naši hráči nenechají ukolébat pohledem na tabulku a i proti poslednímu týmu tabulky podají kvalitní výkon a po zápase se budou radovat z povinných tří bodů.

Naši hráči v minulém kole, poprvé v této sezóně, poznali hořkost porážky, když nestačili na dobře připravené Třebovice a podlehli jim 3:0. I přes tuto porážku si stále drží 1. místo v tabulce se ziskem 41 bodů a skóre 46:14, čehož dosáhli za 13 výher, 2 remízy a 1 porážku. V čele tabulky mají 9 bodový náskok na druhé Třebovice.

Rapid Muglinov o minulém víkendu odehrál domácí utkání se Slovanem Ostrava a po sympatickém výkonu, plném osobních soubojů, kterým se hráči Muglinova nevyhýbají, podlehl favoritovi 0:3. V tabulce jim patří poslední 14. místo se ziskem 6 bodů a skóre 22:55, čehož dosáhli za 3 výhry (Koblov 1:0, Pustkovec 2:0, Kr. Pole 8:3) a 12 porážek (Hošťálkovice 2:4, Polanka 1:10, Slovan 2:8, Klimkovice 0:3 K, Vřesina 2:6, Michálkovice 2:3, Hrušov 0:1, Hlubina 0:2, Třebovice 0:3 K, Rychvald 0:2, Vřesina 2:7, Slovan 0:3). Etická komise FAČR odečetla Muglinovu z tabulky 3 body za neuhrazené faktury.

„Na zápas s Muglinovem se připravíme jako na každý jiný zápas. Hlavně chceme odčinit porážku z Třebovic a vrátit se zpět na vítěznou vlnu a udělat fanouškům radost.“, hodnotí přípravu na zápas s Muglinovem útočník Marek Lubojacký a pokračuje: „K podcenění určitě nedojde. Každý soupeř má svou kvalitu. Na to si musíme dát pozor. Protože tyto papírově předem jasně dané zápasy bývají často nejtěžší.“

Podzimní utkání na půdě Muglinova se neodehrálo z důvodu nedostatku hráčů soupeře a bylo kontumováno 3:0 ve prospěch Klimkovic. Tentokrát už snad o bodech rozhodne boj na hřišti a naši fanoušci tak opět budou moci vyjádřit svou návštěvou a hlasivkami podporu našemu týmu.

Sobotní odpoledne, čepované pivo, grilované klobásy a skvělý fotbal. Co víc si přát?!

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k "AŤA BARU".

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!