Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - VŘESINA "B"

23. 9. 2016

klim-vresina.jpg

Preview 6. kolo DENÍK MěP muži: TJ Klimkovice – FC Vřesina „B“

Sobota 24.9.2016 od 16:00 hod.

V sobotu nás čeká už šesté utkání této sezony. Na domácím hřišti v „malém“ derby přivítáme soupeře ze Vřesiny. Pohled na tabulku svádí k podcenění soupeře, ale to se nikdy nevyplácí. Zatímco naši borci okupují čelo tabulky, tak Vřesina se krčí s jediným bodem na posledním místě. Ovšem derby bývá zrádné a soupeř určitě nedá svou kůži lacino.  „Vřesina sice v tabulce nemá mnoho bodů, ale na nás se určitě připraví dobře a očekávám, že bude mít i nějaké posily z áčka. Takže opět nesmíme nic podcenit a povinnost velí v domácím prostředí body neztrácet, takže věřím v naše vítězství. Očekávám velkou návštěvu diváků a dobrou atmosféru, stejně jako byla na posledním domácím jarmarečním zápase.“, hodnotí sobotního soupeře obránce Jirka Teichmann.

V minulé sezoně vyzněly oba zápasy lépe pro Klimkovice, když na podzim zvítězily ve Vřesině 2:1 a v jarní odvetě v domácím prostředí vyhráli 2:0. Vřesina v loňské sezoně obsadila v tabulce Městského Přeboru konečnou 14. pozici a jen o vlásek tak unikla sestupu do nižší soutěže. Do tohoto ročníku taky nevstoupila Vřesina zrovna impozantně a z pěti odehraných zápasů má na svém kontě pouze jeden jediný bod za remízu v Krásném Poli 3:3. Jinak čtyřikrát prohrála s Michálkovicemi (1:4), Hlubinou „B“ (3:5), Třebovicemi (1:5) a do Hrušova nedorazila pro malý počet hráčů a utkání tak bylo kontumováno v její neprospěch 0:3.

Do sestavy Klimkovic se pomalu navracejí zranění hráči a tým získává sebevědomí a sehranost po vydařených zápasech. Jak se jim povede v v domácím prostředí při „malém“ derby? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči!  

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Točené pivo a grilované klobásky budou připraveny.

Poslední vzájemná utkání:

23.4.2016 TJ Klimkovice - FC Vřesina "B" (1:0) 2:0
Branky: 33. Kula, 84. Jaroň
Sestava Klimkovic: Lazecký P. - Jaroň, Komár V., Knopp, Teichmann - Kula (67. Borski), Drábek, Šoltys, Klemiš (46. Glonek) - Vostárek, Šablatura (86. Hindulák), trenér Prašivka V. ml.

12.9.2015 FC Vřesina "B" - TJ Klimkovice (1:1) 1:2
Branky: 37. Kaluža - 16. Hindulák, 84. Močidlan
Sestava Klimkovic: Herda - Borski, Jaroň, Knopp, Teichmann - Hindulák (66. Bálek T.), Komár V., Glonek, Konečný (52. Močidlan) - Šablatura (88. Gazda), Kula, trenér Václav Prašivka ml.