Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE-DARKOVICE

11. 8. 2017

Preview 1. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Klimkovice – FK Darkovice

Sobota 12.8.2017 od 17:00 hod.

muzi-darkovice.jpg

Ani jsme se nenadali a už nám zase startuje kolotoč fotbalových soutěží. Letní pauza je velmi krátká a už tuto sobotu vstoupí naši hráči do nové krajské soutěže, kam po jarním triumfu v Ostravské soutěži, postoupili. Prvním soupeřem jim budou na domácím hřišti v Klimkovicích FK Darkovice.

Letní příprava se nedá označit zrovna za vydařenou. 6. místo na Lázeňském poháru a dvě porážky v přípravných utkáních (Polanka 1:2, Libhošť 2:5), jsou jen tím drobným nedostatkem, hlavní problémy způsobily zranění, kdy v jednu dobu měli trenéři na marodce i 10 hráčů. S tím se ale nedá nic dělat a museli se s tím trenéři nějak popasovat. Na první duel soutěže ale budeme připraveni. Marodi už se pomalu vracejí do tréninku a mají o to větší chuť se ukázat.

Náš soupeř FK Darkovice je stálicí krajské soutěže 1:B třídy sk.B. V konečné tabulce loňského ročníku jim patřila 8. příčka, když z 26 zápasů 9x vyhráli, 8x remizovali a 9x odcházeli poraženi. Nastříleli celkem 44 branek a 39 jich inkasovali.

Poslední vzájemný duel se odehrál 3. května 2014 na hřišti v Klimkovicích a ten duel zvládly lépe Klimkovice, když zvítězily 2:1 po dvou trefách Michala Bači.

Jak dopadne utkání tentokrát? Sobotní odpoledne, čepované pivo a skvělý fotbal. Co víc si přát?!

Přijďte podpořit naše hráče při vstupu do nové sezóny v nové soutěži!

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".

V předzápase, který se hraje od 14:30 hod. se také v prvním mistrovském zápase sezóny představí naši dorostenci v souboji s FC Dolní Benešov.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!