Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KOZMICE - KLIMKOVICE

30. 3. 2018

Preview 17. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Sokol Kozmice - TJ Klimkovice

Neděle 1.4.2018 od 15:30 hod.

kozmice_jpg.jpgPoté, co z důvodu zimního počasí bylo první jarní kolo v minulém týdnu odloženo, vstoupí naši muži do jarních mistrovských utkání v neděli na „apríla“ v Kozmicích. Zimní přestávka je dlouhá, prakticky skoro 5 měsíců a za tu dobu se toho může hodně změnit, proto prognózovat šance obou týmu před zápasem je složité. Z dostupných informací ovšem víme, že jak Klimkovice, tak i Kozmice během zimní přestávky kvalitně doplnili kádr. Největší hvězdou domácích Kozmic by tak mohl být 32 letý Brazilec Thiago Silveira Da Silva, který má na kontě angažmá ve Slávii Praha, Viktorii Žižkov, Vítkovicích, Frýdku-Místku či v Rakousku.

Postavení obou týmů v tabulce po podzimní části je následující. Klimkovice mají na kontě 19 bodů za 6 výher, 1 remízu a 6 proher, celkové skóre 19:21 je řadí na 9. místo soutěže. Kozmice jsou na tom o chlup lépe, mají 21 bodů za 6 výher, 3 remízy a 4 porážky, skóre 36:28 je řadí na 5. místo soutěže. V utkání tak půjde, jak se říká, „o šest bodů“, čímž dostává utkání svůj pestrý náboj. Trenér Jan Woznica se cítí být ze svým týmem připraven, a do Kozmic jedou s čistou hlavou. „Čeká nás utkání v Kozmicích, které nebude jednoduché. Sami kluci si na podzim vyzkoušeli, jak silný soupeř to je (výhra 1:0), navíc v zimě Kozmice kvalitně posílili. My tam pojedeme s klidem a cílem bodovat. I když je soupeř silný, věřím v naši sílu, přes týden se dobře připravíme a věřím, že to prodáme v neděli na hřišti“.

Podzimní utkání těchto soupeřů, které se hrálo v Klimkovicích, skončilo nejtěsnějším vítězstvím Klimkovic v poměru 1:0. O jedinou branku utkání se postaral v 49. minutě Rostislav Švec. Reportáž z tohoto podzimního utkání naleznete na tomto odkazu: http://www.tjklimkovice.cz/clanky/novinky/muzi-si-poradili-s-kozmicemi.html, video sestřih utkání je zde: https://www.youtube.com/watch?v=7kQDaT-Q3lI&feature=youtu.be.  

Jak se vyvede vstup našemu týmu do jarní části soutěže? Bude diváckým lákadlem Brazilská posila domácích Kozmic? Přijďte se na velikonoční aprílovou neděli do Kozmic přesvědčit na vlastní oči.

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 13:45 hod. od Klimkovické sokolovny. Autobus je i pro fanoušky zdarma!

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!