Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KRÁSNÉ POLE - KLIMKOVICE

14. 10. 2016

kr.pole---klim.jpg

Preview 10. kolo DENÍK MěP muži: TJ Sokol Krásné Pole - TJ Klimkovice

Sobota 15.10.2016 od 15:00 hod.

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 13:45 hod. od Klimkovické sokolovny.

Už 10. utkání tohoto soutěžního ročníku čeká naše muže o tomto víkendu, kdy zajíždějí na hřiště Krásného Pole. A jedou tam s jasným cílem, potvrdit roli favorita a získat plný počet bodů za vítězství. Před začátkem sezony by jen málokdo odhadoval, že v Krásném Poli budeme favority. Celek Krásného Pole totiž vždy patřil k jasným aspirantům na postup. V této sezoně se jim ovšem extrémně nedaří a krčí se s pouhými 5 body na samém dně tabulky. Za to naši muži jsou přesně na opačném pólu tabulky a se ziskem 25 bodů jsou první. Jenže podcenit toto utkání by se nemuselo vůbec vyplatit!

„Na Krásné Pole se připravíme dobře, nesmíme nic podcenit. Je to fotbalový tým, a my nemůžeme koukat na to, že je momentálně na spodku tabulky. Určitě měli před sezónou vyšší ambice, pro mnohé je jejich postavení v tabulce překvapením a může být jen otázkou času, kdy se tak říkajíc „chytí“. Doufám, že to nebude proti nám.“, připravuje se na utkání střední záložník Kuba Šoltys.

V minulé sezoně vyzněla bilance vzájemných utkání lépe pro Krásné Pole, když podzimní utkání na hřišti v Krásném Poli skončilo remízou 2:2 a v jarní odvetě v Klimkovicích zvítězilo Krásné Pole nejtěsnějším rozdílem 1:0 brankou tři minuty před koncem. V konečné tabulce minulého ročníku Městského Přeboru patřila Krásnému Poli 4. příčka a našim mužům 5. příčka. Ale jak už bylo napsáno výše, v tomto soutěžním ročníku se Krásnému Poli vůbec nedaří a z 9 utkání má na svém kontě pouze jednu těsnou výhru (1:0 s Koblovem), dvě remízy, z nichž ta na Slovaně varuje, že podcenění se nevyplácí (Vřesina „B“ 3:3, Slovan 0:0) a 6 porážek (Rychvald 0:4, Hošťálkovice 1:6, Polanka „B“ 1:3, Hlubina „B“ 2:7, Muglinov 3:8, Pustkovec 2:3).

„Určitě si věříme na plný bodový zisk, i když to určitě nebude tak snadné, jak by se mohlo zdát. My pro to ale uděláme vše co je v našich silách. Tímto bych chtěl pozvat naše fanoušky, kteří nás podporují na našich zápasech, aby za námi přijeli i do Krásného Pole. Je to kousek a třeba i ideální tip na sobotní výlet na kole.“, zve na závěr Kuba Šoltys všechny fanoušky na zápas.

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Poslední vzájemná utkání:

11.5.2016 TJ Klimkovice - TJ Sokol Krásné Pole (0:0) 0:1
Branky: 87. Pittner
Sestava Klimkovic: Sikora - Močidlan, Jaroň, Knopp, Borski - Konečný (83. Hindulák), Šoltys, Koval, Klemiš - Gazda (62. Vostárek), Šablatura, trenér Prašivka V. ml.

26.8.2015 TJ Sokol Krásné Pole - TJ Klimkovice (0:2) 2:2
Branky: 51. Šimko, 75. Jurášek - 28. a 44. Šablatura
Sestava Klimkovic: Herda - Borski, Jaroň, Knopp, Dittrich (50. Vysocký) - Konečný, Glonek, Komár V., Teichmann - Šablatura (57. Gazda, 81. Strnka), Anton, trenér Radim Břežný.