Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: PETŘVALD - KLIMKOVICE

20. 10. 2017

Preview 11. kola CANIS 1.B třída sk.B: TJ Petřvald na Moravě - TJ Klimkovice

Sobota 21.10.2017 od 14:00 hod.

petrvald_klimkovice1000.jpg

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 12:15 hod. od Klimkovické sokolovny. Autobus je i pro fanoušky zdarma!

Sérii tří vítězství v řadě určitě nebudou chtít naši fotbalisté přerušit. Ovšem v cestě jim bude stát soupeř, který zejména na domácím hřišti je velmi nebezpečný. Utkání začíná v sobotu 21.10.2017 ve 14:00 hod., čili úderem ukončení voleb, proto žáden z našich fanoušků nemůže chybět, protože by snad nestihl odvolit :-)

V minulém kole naši hráči přivítali na svém hřišti Slavii Píšť. Nebylo to lehké utkání, ale po boji se nám podařilo otočit výsledek na naší stranu a po brankách Davida Vostárka a premiérové trefy dorostence Vaška Strnky, jsme zvítězili 2:1. V tabulce nám po neúplném 10. kole patří velmi lichotivá 3. příčka se ziskem 19 bodů za 6 výher (Darkovice 2:0, Kozmice 1:0, Chuchelná 4:0, Hať 2:1, D.Lhota 2:1, Píšť 2:1), 1 remízu (Šilheřovice 1:1) a dvě porážky (V.Polom 1:2 a Strahovice 3:5) a skóre 18:11. Ztráta na první místo jsou pouhé tři body. "S Píští to byl další těžký zápas s týmem z dolní poloviny tabulky, který jsme si v prvním poločase udělali ještě mnohem těžší. Ovšem od padesáté páté minuty hrálo na hřišti jen naše mužstvo a proto jsme zaslouženě výsledek otočili. Konečně jsme k bojovnosti přidali i trochu odvahy hrát s balónem a kombinovat,“ hodnotil předchozí duel trenér Jan Woznica a dodává „Teď nás čeká hrozně těžký finiš podzimu, ale i když budou nějaké absence v kádru, tak jsem přesvědčený, že o nějaké body se ještě porveme a ještě nějaké uděláme“. Otazník visí nad startem Rosti Švece, Marka Lubojackého a Adama Chobota, kteří předchozí utkání nedohráli z důvodu zranění. Do seznamu dlouhodobých absencí přibyl minulý týden brankář Michal Bača, který má natržený křížový vaz v koleni. „Naštěstí se nám pomalinku daří zabudovávat do kádru další mladé hráče a postupně je zapojovat do hry, takže sestava je pořád konkurenceschopná i přes neuvěřitelnou marodku,“ dodal ještě závěrem Jan Woznica.

Náš soupeř TJ Petřvald na Moravě je nováčkem této soutěže, stejně jako my. My jsme ovšem do této soutěže postoupili z nižší třídy, zatímco Petřvald loni spadl z vyšší třídy. V historii jsme se s tímto soupeřem příliš nepotkávali, proto nemáme ani žádné čerstvé porovnání výsledků.  Prozatím je náš soupeř v tabulce na 7. místě se ziskem 14 bodů a skóre 20:16 za 4 výhry (O.-Jih 4:2, Bohuslavice 3:1, Darkovice 4:1, V.Polom 4:0), 2 remízy (Píšť 1:1, Šilheřovice 2:2) a 3 porážky (Vřesina 2:5, Chuchelná 0:1, Strahovice 0:3). Proto opět očekáváme těžký a bojovný duel, ve kterém doufáme, že se na konci budeme opět radovat z výhry.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!