Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: POLANKA "B" - KLIMKOVICE

28. 9. 2016

polanka---klimk.jpg

Preview 7. kolo DENÍK MěP muži: FK SK Polanka „B“ - TJ Klimkovice

Středa 28.9.2016 od 16:00 hod.

DERBY s velkým D, to je to co přesně vystihuje tento zápas. Ve sváteční středu na sebe narazí dva rivalové a tyto zápasy vždy stojí za to. Jako vždy, tak doufáme, že i tentokráte v Polance bude mít utkání odpovídající diváckou kulisu a že většina fanoušků dorazí i z Klimkovic. Naši borci mají tuto sezonu rozjetou skvěle a po 6 utkáních jim v tabulce patří první příčka. Náš rival z Polanky je po 6. kole zatím na 7. místě s 9 body za 3 výhry a 3 prohry. Ovšem derby všechny tyto rozdíly maže a v Polance se na nás určitě pečlivě připravují, stejně jako my na ně. „Na Polanku se připravujeme stejně jako na všechny ostatní zápasy. Bude to opět velmi těžký zápas, s tím, že pro některé naše hráče bude mít toto derby zvláštní motivaci. Určitě si ale jedeme do Polanky pro tři body a chceme tak zase prodloužit naši vítěznou šňůru.“, říká odhodlaně kapitán Adam Cviertna.

V minulé sezoně vyzněly oba zápasy lépe pro Klimkovice, když na podzim zvítězily v Polance nejtěsněji 1:0 gólem 2 minuty před koncem utkání, který vstřelil Vláďa Jaroň, a v jarní odvetě v domácím prostředí deklasovali soupeře 4:0. Polanka „B“ v loňské sezoně obsadila v tabulce Městského Přeboru konečnou 12. pozici. V tomto soutěžním ročníku střídá dobré výsledky s těmi horšími. Třikrát zvítězila a to s Muglinovem (10:1), Krásným Polem (3:1) a v Michálkovicích (7:4), ale třikrát také prohrála a to v Pustkovci (2:3), na Slovaně (2:3) a naposledy v domácím prostředí s Jiskrou Hrušov (0:5).

„Věřím, že derby zvládneme a získáme plný počet bodů. Chtěl bych hlavně pozvat všechny fanoušky, kteří nám k našim výkonům také hodně pomáhají, aby nás přišli podpořit.“, zve na závěr kapitán Adam Cviertna všechny fanoušky do Polanky.

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Poslední vzájemná utkání:

9.4.2016 TJ Klimkovice - FK SK Polanka "B" (3:0) 4:0
Branky: 23. a 37. Vostárek, 40. Drábek, 81. Konečný
Sestava Klimkovic: Tomášek - Jaroň, Komár V., Knopp, Teichmann - Koval (88. Hindulák), Drábek, Šoltys, Klemiš (74. Konečný) - Vostárek (58. Kula), Šablatura (87. Anton, 90. Gazda), trenér Prašivka V. ml.

30.8.2015 FK SK Polanka - TJ Klimkovice (0:0) 0:1
Branky: 88. Jaroň
Sestava Klimkovic: Herda - Drábek (53. Šablatura), Jaroň, Knopp, Teichmann - Kula (84. Novák), Konečný, Vostárek (60. Komár), Anton (78. Dittrich) - Vysocký (68. Glonek), Borski, trenér Radim Břežný.