Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: PUSTKOVEC - KLIMKOVICE

1. 10. 2016

pustk-klim.jpg

Preview 8. kolo DENÍK MěP muži: TJ Sokol Pustkovec - TJ Klimkovice

Sobota 1.10.2016 od 15:30 hod.

V první říjnový den tohoto roku čeká naše muže neméně důležité utkání na hřišti Sokola Pustkovce. Po vydařeném vstupu do sezony, kdy za 7 zápasů jsme nepoznali pachuť porážky, nám povinnost velí přivést tři body i z Pustkovce. Utkání to ovšem nebude vůbec jednoduché, protože Pustkovec umí potrápit všechny soupeře, obzvláště na vlastním hřišti, které je proslulé svým velmi hrbolatým terénem. Naším borcům patří po sedmi odehraných utkáních první příčka v tabulce již se slibným náskokem 4 bodů. Pustovec je po 7. kole na předposlední 13. příčce se ziskem 4 bodů. Ale jak už bylo naznačeno, terén může tyto rozdíly smazat a soupeř se na leadra soutěže určitě pečlivě připraví.

„Od zápasu v Pustkovci očekávám bojovný zápas. Hlavně kvůli terénu, který je tam špatný a pro naší kombinační hru, kterou po nás chtějí trenéři, je ten terén nepoužitelný. I tak ale doufám, že si s tím poradíme a budeme v Pustkovci úspěšní.“, připravuje tým na zápas kapitán Adam Cviertna.

V minulé sezoně vyzněly oba zápasy lépe pro Klimkovice. Na podzim to bylo utrápené domácí vítězství 2:1, ale na jaře už jsme v Pustkovci jasně dominovali a po hattricku Kuby Šoltyse jsme zvítězili 4:0. Pustkovec v loňské sezoně Městského Přeboru obsadil v tabulce konečnou 10. příčku. V tomto soutěžním ročníku se mu příliš nevede a ze 7 utkání jen jedenkrát vyhrál (3:2 s Polankou „B“), jedenkrát remizoval (1:1 s Třebovicemi) a pětkrát prohrál (Rychvald 2:4, Hošťálkovice 0:3, Koblov 3:4, Slovan 0:2), ale s žádným ze soupeřů vyloženě výsledkově nepropadl.   

„Věřím, že i tentokrát utkání zvládneme a získáme plný počet bodů. Chtěl bych hlavně pozvat všechny fanoušky, kteří nám k našim výkonům také hodně pomáhají, aby nás přišli podpořit i do Pustkovce.“, zve na závěr kapitán Adam Cviertna všechny fanoušky na zápas.

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Poslední vzájemná utkání:

19.3.2016 TJ Sokol Pustkovec - TJ Klimkovice (0:3) 0:4
Branky: 1., 32. a 37. Šoltys, 82. Gazda
Sestava Klimkovic: Lazecký P. - Borski, Komár V., Knopp, Teichmann - Koval, Lubojacký, Šoltys, Klemiš - Kula (81. Komár T.), Šablatura (61. Gazda), trenér Prašivka V. ml.

28.10.2015 TJ Klimkovice - TJ Sokol Pustkovec (1:0) 2:1
Branky: 24. Kula (p), 67. Rašek - 68. Hudeček
Sestava Klimkovic: Sikora - Borski, Knopp, Jaroň, Teichmann - Hindulák (60. Rašek), Glonek, Drábek, Vostárek - Kula, Šablatura (76. Koval), trenér Prašivka V. ml.