Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: ŠILHEŘOVICE - KLIMKOVICE

18. 8. 2017

Preview 2. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Sokol Šilheřovice - TJ Klimkovice

Neděle 20.8.2017 od 17:00 hod.

muzi-silherovice.jpg

Po úspěšném domácím vstupu do soutěže čeká na naše muže v neděli první venkovní zápas v krajské soutěži 1.B třídě sk.B. Hostitelem jim bude TJ Sokol Šilheřovice, dlouhodobý účastník této soutěže. Když se řeknou Šilheřovice, každý si hned vybaví golf, zámek nebo protitanková opevnění. Ale v Šilheřovicích stojí za zmínku i tamní fotbalový stadion, který se může pyšnit dvěma travnatými hřišti, které v letní přestávce využíval ke svým tréninkům i FC Baník Ostrava.

V minulém kole naši hráči přivítali v premiérovém zápase nové soutěže soupeře z Darkovic a v celku bez větších problémů zvítězili 2:0, když se o naše branky postarali David Vostárek a Vláďa Šot. Kádr se dal zdravotně do pořádku a krom dlouhodobě zraněného Matěje Kovala, má trenér k dispozici už všechny hráče.

Za to Šilheřovice v minulém víkendu nevstoupily do soutěže zrovna šťastně a v utkání, které hrály ve Strahovicích, prohrály vysoko 2:6. Toto zaváhání budou chtít ale určitě napravit právě v tomto pro ně domácím duelu. TJ Sokol Šilheřovice jsou stálicí krajské soutěže 1.B třídy sk.B. V konečné tabulce loňského ročníku jim patřila 6. příčka, když z 26 zápasů 12x vyhráli, 5x remizovali a 9x odcházeli poraženi. Nastříleli celkem 51 branek a 48 jich inkasovali.

Poslední vzájemný duel se odehrál 27. dubna 2014 na hřišti v Šilheřovicích, kde jsme podlehli vysoko 5:2. O naše branky se tehda postarali David Vostárek a Karel Konečný. Doufejme, že se historie nebude opakovat a Klimkovice si z půdy Šilheřovic odvezou nějaký ten bod.

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 15:30 hod. od Klimkovické sokolovny. Autobus je i pro fanoušky zdarma!

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!