Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: STRAHOVICE - KLIMKOVICE

15. 9. 2017

Preview 6. kolo CANIS 1.B třída sk.B: SK Meteor Strahovice - TJ Klimkovice

Neděle 17.9.2017 od 16:00 hod.

muzi-strahovice.jpg

V minulém kole poznali naši hráči poprvé v sezóně, jak chutná porážka. Moc dobrá chuť to určitě nebyla J A tak budou chtít domácí ztracené body dohnat ve venkovním zápase. Budou na to mít v následujících dvou víkendech dva pokusy. Čeká je totiž nesmírně těžká série dvou venkovních utkání. Nejdříve tuto neděli (17.9.) ve Strahovicích a poté za týden v neděli (24.9.) derby ve Vřesině.

Jak už bylo zmíněno, v minulém kole naši hráči přivítali na svém hřišti Velkou Polom a po zcela vyrovnaném zápase, kde jsme objektivně řečeno místy tahali za delší konec provazu, nakonec podlehli 1:2. V tabulce soutěže nám i přes porážku stále patří druhé místo se ziskem 10 bodů a skóre 9:3 a tříbodovou ztrátou na první Vřesinu. „To je prostě fotbal, hraje se na góly a my jich dali méně, z tohoto pohledu hosté vyhráli zaslouženě.“, hlesl po zápase trenér Jan Woznica a asistent Rosťa Švec ho doplnil slovy „První prohra přišla v ne zrovna vhodné době, kdy jedeme dvakrát po sobě ven k těžkým zápasům. Je třeba se z toho rychle oklepat. Pozitiva vidím v přístupu a v relativně kvalitní mezihře. Je třeba neustále na sobě pracovat.“

Meteor Strahovice patří ke klubům, které budou atakovat úplné čelo tabulky. Prozatím mu patří 4. místo se ziskem 10 bodů, stejně jako Klimkovice, ale horším skóre 14:10. Start do sezony měl Meteor skvělý a prvních třech kolech postupně zvítězil nad Šilheřovicemi 6:2, Kozmicemi 3:1 a Chuchelnou 4:2. Poté pocítil první porážku a stejně jako Klimkovice s Velkou Polomí, které podlehl vysoko 0:4 a v minulém kole v utkání na půdě vedoucí Vřesiny remizoval 1:1. „Neklesáme na mysli, herně to bylo v utkání s Velkou Polomí v pořádku a věřím, že když ve Strahovicích budeme v zakončení důraznější a hladovější po gólu, budeme úspěšní.", avizuje připravenost týmu na utkání ve Strahovicích trenér Jan Woznica. V konečné tabulce loňského ročníku 1.B třídy obsadily Strahovice 7. příčku, když z 26 zápasů 11x vyhráli, 3x remizovali a 12x odcházeli poraženi. Nastříleli celkem 41 branek a 43 jich inkasovali. Poslední vzájemné utkání se datuje na 30.3.2014 ve Strahovicích, kde jsme po infarktovém závěru podlehli domácím 2:3 (domácí vstřelili branky v 86. a 89. minutě). Věřme, že tentokráte budeme úspěšnější.

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 13:45 hod. od Klimkovické sokolovny. Autobus je i pro fanoušky zdarma!

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!