Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: V.POLOM - KLIMKOVICE

12. 4. 2018

Preview 19. kolo CANIS 1.B třída sk.B: TJ Velká Polom - TJ Klimkovice

Sobota 14.4.2018 od 16:00 hod.

tj-vp.jpgTřetí jarní kolo zavede naše fotbalisty do nedaleké Velké Polomi, kde v sobotu 14. dubna od 16 hodin změří síly s místní Tělovýchovnou jednotou. Ač se nejedná přímo o derby utkání, vzhledem k tomu, že Velká Polom patří k tradičním soupeřům našeho mužstva, bývají zápasy těchto dvou týmu hojně navštěvované. Věříme, že překrásné jarní počasí vydrží a v sobotu bude v Polomi slušná divácká kulisa. Třeba ideální tip na výlet na kole.

Postavení obou týmů v tabulce je následující. Klimkovice mají na kontě 23 bodů za 7 výher, 2 remízy a 6 proher, celkové skóre 24:22 je řadí na 6. místo soutěže. Velká Polom je na tom chlup lépe, má na svém kontě 25 bodů za 8 výher, 1 remízu a 6 porážek, skóre vyrovnané 29:29 je řadí na 4. místo soutěže. Dá se tak očekávat vyrovnané utkání a boj „o šest bodů“.

V minulém kole si Klimkovice na domácím hřišti přesvědčivě poradili se Spartakem Chuchelná v poměru 5:1. Trenér Jan Woznica si po utkání chválil střeleckou potenci svých svěřenců. „Jsem rád, že se konečně otočilo štěstí na naši stranu, protože to nám třeba v Kozmicích chybělo, ale myslím, že dnes jsme tomu šli i trochu víc naproti. Radost mám i z pěti branek, protože koncovka nás trápila, jen škoda, že jsme nedotáhli i další akce, které měly skončit brankou. " a dodává „Nicméně jedeme dál, od nového týdne už přepínáme a připravujeme se na Velkou Polom, které máme z podzimu co vracet."

Velká Polom v minulém kole vybojovala remízu 1:1 na půdě velmi dobře hrajících Strahovic a v prvním jarním utkání těsně podlehla na domácím hřišti leadrovi soutěže Vřesině 1:2. Start do jarní části tak měli v Polomi těžký, ale vyšli z něj se vztyčenou hlavou.

Podzimní utkání těchto soupeřů, které se hrálo v Klimkovicích, skončilo tehdy nečekanou prohrou Klimkovic 1:2. Reportáž z tohoto podzimního utkání naleznete na tomto odkazu: http://www.tjklimkovice.cz/clanky/novinky/muzi-pocitili-prvni-porazku.html, video sestřih utkání je zde: https://www.youtube.com/watch?v=n8W4japBUU0&feature=youtu.be

Na utkání je vypravován autobus pro hráče i pro fanoušky, který odjíždí v 14:30 hod. od Klimkovické sokolovny. Autobus je i pro fanoušky zdarma!

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!