Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: VŘESINA "B" - KLIMKOVICE

13. 4. 2017

vresina.pngPreview 18. kolo DENÍK MěP muži:
FC Vřesina „B“ - TJ Klimkovice
Sobota 15.4.2017 od 16:00 hod.

Již čtvrté jarní zastavení čeká na naše muže v Městském přeboru Ostravy. Tentokráte vyjedou jen kousek za hospůdku Mexiko, k malému derby, do sousední Vřesiny, kde je bude čekat místní B-tým. Utkání je na programu v sobotu 15.4.2017 od 16:00 hod. Pohled na tabulku značí, že by se nemělo jednat o bůhví jak těžkou překážku v cestě za „titulem=postupem“, ale jak už to tak bývá, papírové předpoklady na hřišti nerozhodují a zvláště pak, když se jedná o derby a ještě k tomu na venkovním hřišti u soupeře. Vřesina se určitě bude chtít na lídra soutěže vytáhnout a tak naši hráči nesmí podcenit vůbec nic.

Naši hráči v minulém kole doma jednoznačně porazili poslední tým tabulky RAPID Muglinov 5:0, když po dvou brankách vstřelili Honza Švabík a Anestis Ambros a poslední přidal Petr Zbořil. Tímto si upevnili  1. příčku v tabulce soutěže se ziskem 44 bodů a skóre 51:14, čehož dosáhli za 14 výher, 2 remízy a 1 porážku.

FC Vřesina „B“ v minulém kole přivítala na svém hřišti Třebovice a podlehla v poměru 2:5. V tabulce ji tak patří 12. místo se ziskem 13 bodů a záporným skóre 37:68, čehož dosáhli za 4 výhry (Muglinov 6:2, Hošťálkovice 3:2, Pustkovec 3:0, Muglinov 7:2), 1 remízu (Kr.Pole 3:3) a 12 porážek (Michálkovice 1:4, Hrušov 0:3 K, Hlubina „B“ 3:5, Třebovice 1:5, Klimkovice 0:3, Rychvald 2:4, Polanka „B“ 2:3, Koblov 0:2, Slovan 3:5, Hrušov 0:8, Hlubina „B“ 1:12, Třebovice 2:5).

„Jsem rád, že jsme měli ty nejtěžší soupeře hned v prvních kolech a škoda, prohry v Třebovicích. Ale do konce sezony je ještě dlouhá cesta a musíme jít zápas od zápasu, soustředit se pouze na sebe a ne na ty pod námi, jestli ztratili nebo vyhráli, máme to jenom ve svých rukou a já věřím, že to zvládneme.“, dívá se dopředu k cestě za postupem novopečený defenzivní štít Honza Švábík a pokračuje: „Do Vřesiny si jedeme jednoznačně pro vítězství. Jiný cíl mít ani nemůžeme. Takže očekávám sice tuhý boj, ale jedině 3 body na straně Klimkovic.“

Podzimní utkání na půdě Klimkovic skončilo výhrou domácích v poměru 3:0. Věřme, že i tentokráte se podaří našim hráčům zvítězit a udělají tak další úspěšný krok za vysněným postupem. Určitě to ale nebude lehké.

Na toto utkání, vzhledem k blízkosti Vřesiny, není vypravován autobusový zájezd. Ale i přesto věříme, že Klimkovičtí fanoušci dorazí v hojném počtu a budou povzbuzovat naše hráče.

Mapa hřiště zde:

Mapa

Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!

Podzimní vzájemné utkání:
24.9.2016 TJ Klimkovice - FC Vřesina "B" (1:0) 3:0
Branky: 10. Woznica (p), 47. a 51. Lubojacký
Sestava Klimkovic: Bača - Knopp, Cviertna, Šablatura, Teichmann - Woznica, Komár V., Šoltys, Konečný - Ambros, Lubojacký, střídali: Klemiš, Drábek, Komár T., Gazda J., Sikora, trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.