Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍPRAVKA NA "DEN S BANÍČKY"

2. 9. 2017

img_7239.jpg

V sobotu 2.9.2017 se uskutečnil ve Studénce pod záštitou spolku Baník Baníku již druhý ročník fotbalové akce "Den s Baníčky", který byl zároveň součástí oslav 95. let založení FC Baník Ostrava.

Ve Studénce se představilo v miniturnaji celkem 8 týmů přípravek s ročníkem narození 2008 nebo mladší, a to domácí Studénka, Baník Ostrava, Odry, Fulnek, Příbor, Vítkov, Frýdlant nad Ostravicí a Klimkovice. Fotbal se tentokrát nehrál na výsledky, ale pro radost a utkal se v něm každý s každým. Mezi jednotlivými zápasy byly nachystány dovednostní disciplíny nejen pro hráče, ale také děti z řad fanoušků. Speciální dovednostní disciplíny byly připraveny i pro rodiče, pro maminky kopání penalt a pro tatínky autové vhazování "medicimbalem".

Vrcholem akce byla účast opravdových legend Baníku Ostrava, na kterou dorazil mistr ligy Aleš Neuwirth a super kanonýr Václav Daněk. Obě legendy rozdávaly ochotně autogramy a pózovaly před fotoaparáty přítomných fotografů.

Pro všechny týmy bylo nachystáno občerstvení a také spoustu cen, které věnoval spolek Baník Baníku, Chachaři.cz a domácí klub Fotbal Studénka. Ceny předávali týmům zástupci z řad členů Baník Baníku, kteří se také podíleli na celkové organizací této skvělé akce.

Fotogalerii je možné shlédnout ZDE